2777
2789
عنوان

خانما ی سوال دارم روم نمیشه توی عنوان بگم🔞❌

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 90 پست
واقعا؟ولی من خیلی دوس دارم حرف بزنیم باهم وقت بگذرونیم همیشه ساکته و حرفی برای زدن نداره برعکس بشدت ...

میفهمم چی میگی عزیزم شوهرمنم همینطوره_اگه زودجوش میاره وعصبی میشه که همینه

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
بازم میگه ساکت شو میخوام بخوابم حال خوبم رو خراب نکن

بهتر با مشاوره یکم صحبت‌گمی آخه بعدچندسال زندگی باید رو خیلی چیزا باهاتون هم‌صحبت بشه نمیشه هیچوقت حس و حال حرف نداشته باشه

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جلوی شوهرت زیاد با بچه ها بحث نکن یکم هم قرتی بازی بیار تو حرف زدنت مثلا وقتی میخوای سلام کنی بگو سل ...

اره حرفت قبول دارم ادم خشکیم یعنی در حد شوخی نیستم چون بارها قلبم شکسته و غرورم له کرده مثلا جو خونه رو اروم نگه میدارم میرم کنارش ولی اون باز اون ی چیز ازم میخواد هیچکس و هیچ‌چیز ب چشمش نمیاد فقط میگه تو باش برای را ب ط ه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
بهتر با مشاوره یکم صحبت‌گمی آخه بعدچندسال زندگی باید رو خیلی چیزا باهاتون هم‌صحبت بشه نمیشه هیچوقت ح ...

مدام داخل گوشی تلگرام اخبار میخونه.و اگر اگر اگر دلش خواست با ما حرف میزنه.خسته شدم از بی محبتی.میگمش میگه چیییییییییی بود تو خیلی پرتوقعی محبت دیگه چیه از نظر توووو

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اره حرفت قبول دارم ادم خشکیم یعنی در حد شوخی نیستم چون بارها قلبم شکسته و غرورم له کرده مثلا جو خونه ...

شاید اونم اینطوری استرس و عصاب خوردی های روزش و میتونه تخلیه کنه 

به هرحال شما که میخوای یه عمری باهاش زندگی کنی خودت و یه کم تغییر بده اونم تغییر میکنه

من ۱۰ ساله ازدواج کردمبا هم خوبیم ولی یهو مودش عوض میشهمثلا دیروز خیلی اوکی بودیم با هم با پسرم رفتن ...

اخ خیلی بده منم سردرگم میشم ک خدا نکنه من حرفی زدم این ناراحت شده

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اخ خیلی بده منم سردرگم میشم ک خدا نکنه من حرفی زدم این ناراحت شده

من اوایل خیلی خودمو درگیر میکردم ببینم کاری کردم 

الان اصلا به کتفم نیست

سر خودمو با بچه هام گرم میکنم

گور بابای ادم خل و چل و مودی

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
شاید اونم اینطوری استرس و عصاب خوردی های روزش و میتونه تخلیه کنه به هرحال شما که میخوای یه عمری باها ...

میخوام ولی خیلی حرف بهم زده حتی بارها گفته برو برای چی موندی تا میام برم میوفته ب التماس و گریه زاری.کلا سیستمش نمیفهمم باهاش مهربون باشی باهات بد میشه قهر میکنه.باهاش قهر کنی مدام میاد میگه اره فاز منفی ادم مشکل داری هستی چ مرگته برعکس زبونش اون موقع باز میشه و سر لج میوفته باهام

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
من اوایل خیلی خودمو درگیر میکردم ببینم کاری کردم الان اصلا به کتفم نیستسر خودمو با بچه هام گرم میکنم ...

من استرس و اضطراب شدید گرفتم.لیکن پلان گرفتم.ولی برای رابطه میشه ی ادم دیگه حتی پاهامم میبوسه چقدرررررر محبت کلامی میکنه چقدر ناز میکنه و حرف میزنه کارش ک تموم میگه برو میخوام بخوابم.تکلیف خودم نمیدونم توی زندگیم.اخرش من چیم چکاره این اقا هستم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
میخوام ولی خیلی حرف بهم زده حتی بارها گفته برو برای چی موندی تا میام برم میوفته ب التماس و گریه زاری ...

هروقت قهر میکنه و بد میشه اصلا به روی خودت نیار که قهره یا چی خیلی عادی باش انگار هیچ قهر و لجی نیست

هرواکنشی مثبت یا منفی نشون بدی اون بیشتر ادامه میده

ولی کلا مشخصه دوستت داره

من استرس و اضطراب شدید گرفتم.لیکن پلان گرفتم.ولی برای رابطه میشه ی ادم دیگه حتی پاهامم میبوسه چقدررر ...

دقیقا همینطوره واسه ما هم

بچه داری شما ؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
هروقت قهر میکنه و بد میشه اصلا به روی خودت نیار که قهره یا چی خیلی عادی باش انگار هیچ قهر و لجی نیست ...

دوست داشتنش درک نمیکنم‌چراغ سبزی ازش نمیبینم.خیلی بهم بدهکاره از نظر توجه.چطور میشه این ادم فقط کسی رو برای اون مورد بخواد

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
بله سه فرزند دارم

عزززززیزم خدا نگه داره برات

دیگه چه میشه کرد

ما ۴ ماه صیغه بودیم با هم به قدری این پسر خوب و مهربون بود که خدا میدونه

همه چی تموم

ولی از فردای عقد شروع کرد