2777
2789
عنوان

اگر خواستی به نیت تو قران کامل واست میخونم😇🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 43 پست
نه من گفتم با منطق شما (نگقتم طبق گفته شما)خوب اگه برای میت خوبهمن خیلی خیلی پول میذارم کنارکه وقتی ...

منطق منو از کجا دیدی از گفته های تکراری اینستا که اینه 

ماشین لباسشویی ذهن انسان رو میشوره؟

معمولا منطق آدما رو از گفته هاشون پیگیری میکنن نه از لباس شویی 

شما همه پولاتو جمع کن شاید بهشتم بهت خوش گذشت

بعدم پولاتو بدی قرآن بخونن گناهان حق الله ممکنه پاک شه نه حق ناس

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اگه طرفی که بهش ظلم شده قبول کنه؟دست آخر اون فرد میره بهشت؟ میخوام اینو بدونم

ببین من اطلاعات زیادی ندارم خب 

ولی باز به اون طرف بستگی داره ببخشدش یا نه و اگر ببخشه اون طرف درصورتی بهشت میره که دیگه هیچ گناه دیگه ای نداشته باشه 

باز سرچ کن پاسخ به سوالات شرعی قسمت احکام ج کامل. بگیر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطق منو از کجا دیدی از گفته های تکراری اینستا که اینه ماشین لباسشویی ذهن انسان رو میشوره؟معمولا منط ...

منم با توجه به فرمایشتون گفتم دیگه!!

لباس شویی رو نفهمیدم یعنی چی؟!

احساس میکنم شما ناراحتید؟

دوست ندارید راجع به عقایدتون صحبت یا جستجو کنید؟

اگه اینطوره بگید من احترام میذارم و دیگه ادامه نمیدم

ببین من اطلاعات زیادی ندارم خب ولی باز به اون طرف بستگی داره ببخشدش یا نه و اگر ببخشه اون طرف درصورت ...

با این حساب اگه نماز نخونیم، روزه نگیریم، رابطه نامشروع با رضایت طرف مقابل داشته باشیم، چون هیچکدوم از اینا حق الناس نیست میتونیم بریم بهشت

اگه یه پولی بذاریم که کسی برامو قرآن بخونه که گناهامون پاک شه

منم با توجه به فرمایشتون گفتم دیگه!!لباس شویی رو نفهمیدم یعنی چی؟!احساس میکنم شما ناراحتید؟دوست ندار ...

شما که ناراحت ترید😆

شما جست و جو کردید کافیه

عزیزم دنبال بحث الکی نیستم هر چو میخوای بپَرس منو سننه 

همه چی در مورد دین اسلام کاملا مشهوده کسی که میخواد خودشو به نادانی بزنه 

آزاده هیچ اجباری ام نیست کسی ام که اهلش باشه به جا تیکه پرونی میره 

واقعی تحقیق میکنه که ببینه این دین راهش هست یا نه 

بعد ۱۲۰ سال رفتی اونور دنیا بدون پشیمونی هیچ سودی نداره 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
با این حساب اگه نماز نخونیم، روزه نگیریم، رابطه نامشروع با رضایت طرف مقابل داشته باشیم، چون هیچکدوم ...

مثلا ممکنه وقتی با کسی روابطه نامشروع داشتی اون لحظه راضی بوده به خاطره هوس گناهش 

اما وقتی ی مشکلی براش از سره همین رابطه ها پیش اومد هزار بار پیش خدا نفرینت کنه 

شما که متوجه نمیشی اونور دنیا متوجه میشی 

مثلا ممکنه وقتی با کسی روابطه نامشروع داشتی اون لحظه راضی بوده به خاطره هوس گناهش اما وقتی ی مشکلی ب ...

چرا منو نفرین کنه؟ خودشو نفرین کنه🧐مگه کسی مجبورش کرده؟

چرا باید کسی چوب گناه کسی دیگه رو بخوره؟

مگه انسان عاقل و دارای انتخاب نیست؟

چرا منو نفرین کنه؟ خودشو نفرین کنه🧐مگه کسی مجبورش کرده؟چرا باید کسی چوب گناه کسی دیگه رو بخوره؟مگه ...

اگه شما با شخصی که بهم حلال شدید همچین رابطه ای برقرار کنی مثله صیغه

چون صیغه پیش خدا حکم داره و اون لحظه فرد راضی بود بعدا ناراضی گناهش 

ثبت نمیشه اما چون از راه غیر شرعی رفتی و بهم حرام بودید 

هر موقعی ممکنه هر کدومتون دچار گناه چندین سال پیشتون بشید 

از نظر عقلی هم کاملا درسته چون روزه قیامت خداوند از آدم بازخواست میکنه

و اگه طبق راه روش خدا پیش نریم با اینکه هزار بار تو گوش ما به زیبایی 

راهو نشونمون داره به قول خودت که با خواست اراده خودت به حرفش گوش نکردی و توبه هم نکردی

دچار کیفر الهی میشی 

با این حساب اگه نماز نخونیم، روزه نگیریم، رابطه نامشروع با رضایت طرف مقابل داشته باشیم، چون هیچکدوم ...

قیمه هارو نریز تو ماستا دیگه 

هر چیزی حکمی داره 

و به اندازه حکمش مجازات میشه

این وسط ثواب و اینا ممکنه یکم کم کنه 

کسی ام که از این اعمال مربوط به خودش توبه کنه خدا میبخشه 

اگه شما با شخصی که بهم حلال شدید همچین رابطه ای برقرار کنی مثله صیغهچون صیغه پیش خدا حکم داره و اون ...

نه دیگه، اولا که من جواب گناه خودمو پس میدم که رابطه داشتم، اون آدمم جواب گناه خودشو میده

حالا که بحث حق الناس برداشته شد، از اون ورم پول دادم که برام قرآن بخونن

دیگه باید برم بهشت

نه دیگه، اولا که من جواب گناه خودمو پس میدم که رابطه داشتم، اون آدمم جواب گناه خودشو میدهحالا که بحث ...

ی آیه داریم که میگه انسان است و توجیهاتش...

بهشت خیالی خوش بگذره

شما که مطمئنید جاتون تو بهشته، بذارید ما هم فکر کنیم بهشتی هستیم 😉

😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉باشه میزاریم