2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه حضوری یاد بگیرین بهتره

سالها رنگ روغن کار میکردم 

به نظرم خودم به اون صورت استعداد تاپ نقاشی ندارم ولی برام سخت نبود و کارهای خوبی کشیدم 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

سخت نیس

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

اگه حضوری یاد بگیرین بهترهسالها رنگ روغن کار میکردم به نظرم خودم به اون صورت استعداد تاپ نقاشی ندارم ...

من خودم ذاتا استعداد نقاشی دارم 

وقتی بچه بودم همه درخت خونه میکشیدن من ادم میکشیدم

حس میکنم میتونم از اینترنت یاد بگیرم 

حتی گلدوزی بافتنی رو هم از اینترنت یاد گرفتم

تو هم از اینترنت یاد گرفتی؟

نه چند سال پیش یه خانومی استاد بودن روبه روی خونمون بعد من میرفتم پیشش بهم یاد میداد هنوز یکسال نشده بود خانومه فوت شدن منم دیگه ول کردم تا سه سال پیش تو اینستا یه دوره یک ماه بعد اون دیگه یواش یواش حرفه ایی شدم شب ها اکثرا بیدار میموندم نقاشی میکشیدم

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️