جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
گناهای مرده؟ثواب میره براش تا از گناهاش کم بشه دیگه
پس یعنی یکی دیگه زندگیشو کرده، تا میتونسته انتخاباشو کرده، تاثیرشو تو این دنیا گذاشته، مثلا حق زندگی رو از یه نفر گرفته، بعد راحت میمیره، یکی دیگه قرآن براش میخونه از گنا اون کم میشه؟
خوب پس منم تا زنده ام عشق و حالمو میکنم، وقتی مردم یه پولی میذارم برام قرآن بخونن که برم بهشت...😉
حتمااااا
با اون عشق حالات بهشت دمه در برزخ وایساده برات دربست بگیره یوقت معطل نمونی آخه پول دادی
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
پس یعنی یکی دیگه زندگیشو کرده، تا میتونسته انتخاباشو کرده، تاثیرشو تو این دنیا گذاشته، مثلا حق زندگی ...
نه
حق و الناس بخشیده نمیشه
ولی تا اونجایی که من میدونم این ثواب ها براش جمع میشه و تو یه سری جاها خدا از حق خودش میگذره ولی حق الناس قطعا نه
حالا حق الناس چطور صاف میشه؟ شخصی ام که بهش ظلم شده میمیره بعد اون دنیا خدا با ثواب ها صاف میکنه و اینطوری داد و ستد میشه مثلا اینطوری که یا ثواب کارشو بده به اون شخصی که ظلم کرده یا تعدادی از گناهان اونو برگردن بکشه تا حساب صاف بشه
در نتیجه هرچقدر هم برا اون دنیامون جمع کنیم کمه عزیز
این نتیجه گیری رو با منطق شما کردم من دوست عزیز😊با منطق شما میشه بهشتو خرید دیگه
اگه دقیق گفتم میشه بهشت خرید یا حتی بهش اشاره کردم کپی کن نشون بده دوست عزیز😚
من گفتم برای میت خوبه و عذاب قبرشو زیاد میکنه
بهشتو زمانی میتونی مال خودت کنی که عشق و حالتو بزاری واسه بهشت نه دنیا
قرانتم خودت بخونی دوست عزیزززز
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه