2777
2789
عنوان

اگه رفیقت شماره کسی ک دوسش داری رو بخواد میدی⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 69 پست
حتی کاری هم نیست.بحث پیچیده تر از این حرفاس مثلا میخاست میونه منو اون رو خوب کنه

کلا از این کار بچگانه خوشم نمیاد بیاد وساطت که میونه مارو خوب کنه . هرچند که حالا شمارشم بااصرار بخواد میدم .کلا ادمی نیستم بگم وای بقیه الان مثلا پارتنرم ندزدن . پارتنر یا طرف مقابل خودش باید ادم باشه .

نه اصلافهمیدم س تا از رفیقام قبلا رو نامزدم کراش بودنیا مثلا میدیدم ب رابطمون حسادت میکننهرموقع باها ...

دقیقا 

منم اشتباه کردم حتی نباید ایدیشو میدادم ب دوستم

امیدوارم ک الان دیگه با هیچکدومشون ارتباطی نداشته باشه چون یکی دوست صمیمیم یکی دوست مجازیم میونه مارو خوب می‌کرد ب دلایلی.

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط میدونم نبلید بدی شماررو

نه ندادم همچین اشتباهی هیچوقتت نمیکنم

چن بار پرسیدم برا چی میخای درست حسابی جواب نداد نمیدونم گفت ک میخاد زیر نظر بگیره یا همچین چیزی گفتم ن خودم همه چیزو زیرنظر دارم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

😂عشق منه ایشون😍🙃❤️😂حیف دیگه تئاتری ندارن:)))))))

بسیار هنرمند و حرفه ای و شیرینن 

یعنی دیگه هیچ وقت نمیخوان تئاتر بذارن؟ 

خیلی حیفه که نباشن

ایشون به تئاتر های تورکی و طنز یه لول بالایی دادن

کاربر آقا
بسیار هنرمند و حرفه ای و شیرینن یعنی دیگه هیچ وقت نمیخوان تئاتر بذارن؟ خیلی حیفه که نباشنایشون به ت ...

خیلییییی:))))

تئاتراشون دیگه مثل سابق نیس:))))اجرا دارن اما نه اونجوری بیشتر اینستا فعالیت دارن:)

تئاترای سال ۸۰ خیلییییی قشنگن با افلاطون :)

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

نه ندادم همچین اشتباهی هیچوقتت نمیکنمچن بار پرسیدم برا چی میخای درست حسابی جواب نداد نمیدونم گفت ک م ...

رفیققققققق هیچ وقت هیچ جا بدردت نمیخوره 

سعی کن هیچیتو بهش نگییی 

بخدا من اینارو دیرفهمیدم:)

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

رفیققققققق هیچ وقت هیچ جا بدردت نمیخوره سعی کن هیچیتو بهش نگییی بخدا من اینارو دیرفهمیدم:)

دیگه هیچوقت رو کسی حساب نمیرم.

اشتباهه کلا

من انقدددد ضربع خوردم ک هنوزم ترکشاشون هست

اخه میدونی کجاش خیلی بده اینکه رفیقم خیلی ادای مظلوم ها رو درمیاره ک انگار هیچی تو دلش نیست🥲

بله درجریانه

نه پس 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

نه اینکارو نکن، معمولا میونه رو که خوب نمیکنن هیچی،  قشنگ م . ی . ر . ی .ن . ن . تو رابطه😂سابقه های فراوان هم داشتن که زیر اب دوست رو زدن و سابقه های فراااوان تر که خودش خوشش اومده بوده و ب بهونه ها گرفته... البته اینم بگما بعضی ها خیلی کم البته واقعن دوست واقعی هستن