2777
2789
عنوان

اونایی ک شهرا بزرگ هستید چجوری زندگی می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2600 بازدید | 146 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خریدهامون حساب شده است. گوشت و مرغ و میوه رو از تره بار میخریم همیشه 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
تهران و ازقصد خیلی گرون میکنن تا شهرستانیا برگردن

ما یکی از شهرای بزرگ دیگه زندگی میکنیم 

توی این سال ها از بس تهران هزینه ها مخصوصا مسکن زیاد شده خیلیا رو میبینم اصالتا تهرانی هستن ولی از اجبار اومدن اینجا 

واقعا با پول مثلا خرید یه ۵۰ متری تو تهران میشه یه ۱۰۰ متری اینجا خرید

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
البته ک من منظورم فقط میوه نیس کلا همه چیز از همع لحاظ

خوب تهران هزینه اجاره خونه و حمل و نقل خیلی بیشتر از شهرستانهاست که البته واقعا قابل چشم پوشی نیست بقیه چیزها یا هم قیمت شهرهای کوچیک هست یا حتی ارزون‌تر و مناسبتر

البته درآمد کارمند هم تو تهران بیشتر از شهرستان هست 

اما مثلا درآمد کارمند تو تهران پنج تومن بیشتره اما اجاره خونه یکهو ده تومن بالاتره 

اره خیلی مخارج بالاست منم دو سال اومدم مشهد .از این طرف خیلی سریع باید بنزین  بزنی قیمت خورد و خوراک هم چندین برابر شهر های کوچیکه .پول آب برق و .. هم چندین برابر 

آخه ما شمال میریم قیمت مثل تهران

شمالیم متاسفانه وقتی مساقر میاد ماهایی که بومی اینجاییم به ما سخت میگذره 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
ولی بستگی داره مثلا ما تهرانیم البته پایین شهر بعد تبریز که میریم روستامون ،هم خود تبریز گرونتر از ...

بله اینم هست. شهرای بزرگ خصوصا تبریز جاهای‌بسیار‌خوبو گرون دارن ک معلومه قیمتاشون چندین برابر جنوب تهرانه یچیزایی 

parasoo1989@

میگردیم جای قیمت مناسب،من اصلا از مغازه میوه نمی‌خرم دوبرابر میده،از سوپر مارکت خرید نمیکنم از فروشگاه های بزرگ که تخفیف داره خرید میکنم

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.