2777
2789
عنوان

اگه رفیقت شماره کسی ک دوسش داری رو بخواد میدی⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 69 پست
باید مالم رو سفت بچسبم.ولی اگه با پسره ازدواج کردمدوستم رو بلاک میکنم! چون اول آخرش دوستم باهاش نتون ...

وای اصلا حوصله اینجور ادمها رو ندارم .

عزیزم بعدها ب اینروزا میخندی 

من پنجسالع پیش درگیر این داستانا بودم اخ ک چ داستان هایی داشتم با دوستم .

حالا ماله ما بدتر بود لعنتی دوسپسرای کات شدس شماره ی منو میخاستن میومد با من دعوا میگرف میگف چرا اینقد طیپ میزنی 😒😅😂خودشم میفهمید داره هزیون میگه

باید مالم رو سفت بچسبم.ولی اگه با پسره ازدواج کردمدوستم رو بلاک میکنم! چون اول آخرش دوستم باهاش نتون ...

عزیزم من تازه نی نی سایتو نصبیدم بلد نیستم باهاش چجوری کار کنم میتونی درخاست بدی .یا بدم قبول کنی؟😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من تازه نی نی سایتو نصبیدم بلد نیستم باهاش چجوری کار کنم میتونی درخاست بدی .یا بدم قبول کنی؟😅

خودم درخواست میدم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

دهنتو درگیر نکن اگر کسی ک بهش اعتماد نداری همون ک بره بهتر

بعضی وقتا هم از کارم پشیمون میشم هم نه 

بخاطر دل خودم اینکارو کردم ک حداقل خبری داشته باشم ازش ولی همه چی رو خراب کرد

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

آهان پس اون حق داره با یکی دیگه باشه

راستش منم مجبور شدم وگرنه منم میخاستم باهاش ارتباط داشته باشم