2777
2789
عنوان

بهترین رفیقم بدترین کارو در حق جفتمون کرد😏

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 26 پست
قطعععععع ارتباطططط

گند میزنم ب حال و روزش کم کم ..

شاید نتونم کلا قطع ارتباط کنم ولی یکاریش میکنم 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

حسود بودنش رو نمیدونم .ولی حتی ب اون مزاحم گفته منو آبجیم ارشد زبان هستیمدرحالی‌که خودش تازه ۲ ساله ...

دوستی ۷ سالم به راحتی آب خوردن تموم شد ما خیلی بهم نزدیک بودیم به اندازه خواهرم دوسش داشتم خیلی مغرور و حسود بود اخرین باری که بحث راه انداخت چون ازش معذرت خواهی نکردم دوستیمون تموم شد اینم احتمالا از سر حسادتشه که اینکارارو میکنه علاف بیکار

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوام باهاش سردتر رفتار کنم آخه باهاشون رفت و آمد داریم گرچه رفتن شهر دیگه مامانم رو چطور بفهمونم!

خیلی راحت بگو درگیر زندگی خودش منم درگیر زندگی خودمم عزیزم چیزی واسه خودت بزرگ‌نکن واقعا مبیینی ۵۰ سالت شده تفریحی نکردی جز فکر دیگرانی 

ی پیشنهادی

ب همین دوستت بگو اونی که دوسش دارم پیام داده بهم یا همون پیشنهاد

تو چت نه،یا حضوری بگو یا پشت تلفن که احساسشو بفهمی

اگه مطمعن شدی ک میخوادش و بهت کلک زده بهش بگو چرا چت فیک ساختی دلیلت چی بوده اگ مطمعن تر شدی ک قطع رابطه اگرم نه مثل قبل نباش باهاش

از طرفی یجوری مطمعن شو ک اونی ک میخوایش با کسی نیست از جمله دوستت،اگه اینجوری بود برو جلو و بگو ک دوست دارم ببین چی میگه