2777
2789

تروخدا اگ اومد میشه جواب بدی ارش اروم میشه برمیگرده بهم دوسم داره یا م

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام چی شد؟؟

میشه جواب منو بدی خواهشا

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

سلام چی شد؟؟

سلام حس ششمی هستید؟

من نمیدونم چرا هر کاری که میکنم آخرش فقط ناراحتی برای همه میمونه

الان چرا کسی که دوستش دارم بهم بی محلی میکنه

یعنی اصلا دلش برام تنگ نمیشه؟

سلام حس ششمی هستید؟من نمیدونم چرا هر کاری که میکنم آخرش فقط ناراحتی برای همه میمونهالان چرا کسی که د ...

مطعن باش از سر دلسوزی ی کاری انجام میدی که طرف مقابلت ناراحت میشه در صورتی که شما اصلا منظور بدی نداری

مطعن باش از سر دلسوزی ی کاری انجام میدی که طرف مقابلت ناراحت میشه در صورتی که شما اصلا منظور بدی ندا ...

عشقم چرا جواب منو نمیدی😔 خواهش میکنم جواب منم بده

دلتنگ میشه اما غرورش نمیذاره که واکنشی نشون بد

میشه لطفا منو هم بگید از ظاهرم یا ماه تولدم فضل تولدم چی حس میکنید و اینکه بنظرتون منو عشقم بهم میرسیم ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم