2777
2789
عنوان

خانما بعد از دوتا بچه میشه پیشرفت کرد😶😢

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 89 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبل از بزرگ شدن بچه هات شروع کن دیپلمو بگیر از آب وگل که در اومدن برو دانشگاه آزاد بدون کنکور

شوهرم الان داره دیپلم میگیره نزدیک 25 تومن داده هر سری از این دیپلم پولی ها 

گفت بزار من بگیرم بد

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
خدا قوت عزیزم شغلت چیه؟ و اینکه چ رشته ای خوندی و چ شغلایی برای مادرا خوبه

دیپلم تو بخون یه رشته راحت تر تموم کن بره سه ترمه اگه به معلمی علاقه داری دانشگاه علوم تربیتی روانشناسی یا آموزش ابتدایی بخون

دیپلم بزرگسالان بگیر بدون کنکور برو دانشگاه تا قبل سی به فکر ارشدت باشی از آب و گل در اومدن هم بچه ه ...

بزرگسالان چجوری هست مراحلش 

چون شوهرم میره پول میده 

مثل دانش اموز حفظ نمی کنن

30 سال اصلا میتونم کنکور بدم??معلم و بهداشت عمومی کلا بگم کارمندی

دانشگاه آزاد که ظاهرا برلی خیلی از رشته ها دیگه کنکور رو برداشته 

من از آخرین کنکوری سالها گذشته 

بله چرا نتونید کنکور بدین ؟برای کنکور شرط سن نداریم اما برای استخدامی شرط سن داریم که فکر کنم شما تا شروع به درس بکنید لیسانس بگیرین شرط سن رو از دست میدین فکر نکنم به کارمندی مثل بهداشت برسین 

اما خوب میتونید بزین حسابداری بخونید برین شرکت‌های خصوصی استخدام بشین به عنوان حسابدار 

میتونید اگر علاقه دارین برین رشته های کامپیوتر و ای تی بخونید بازم استخدامش بهتره 

اره عززیم استخدامی شرکت کردم دبیر عربی

ای جان عربی 🥰

من عاشق عربی بودم 

و اینکه شما تو محیط نمی تونید ارایش و اینا کنید براتون سخت نیست