2777
2789
عنوان

خانما بعد از دوتا بچه میشه پیشرفت کرد😶😢

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 89 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان فقط پرس و جو کن نه کلاس میری ن درس میخونی دیوونه ثبت نام کن اگ الان میکنن بعد میری تا دی ماه که ...

خب ثبت نام کنم باید درش بخونم الان بچه هام نمیزارن وقت درس خوندن ندارم

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
اخه سنتم کمتر از منه😂 نمیدونم چرا میترسم

خب کمتر باشه مگ چیه؟ 😑😂

اگ خدا خواسته باشه بایدم بترسی

کار بدون برنامه ریزی ترسناکه

دختر عموی من هم دقیقا همین مسیر رو رفتاللبته اون چندین ساله که مطب داره

موفق باشه من خودم‌به شخصه از دیدن ادم های موفق خیلی خوشحال میشم مخصوصا مادری که برای خودش وقت میذاره

اره من ک ناامید نمیشم شماام نشو هر جا حس کردیم وقتشه شروع کنیم خدا بهترین هارو برامون بخواد

به امید خدا،انشالله که همینطوره❤️

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
وای خیلی سخته بعد شوهر من دیپلم پولکی داره میگیرهمنم میتونم بگیرم؟ یا باید مثل دانش آموزا درس بخونم

برو دبیرستان بزرگسالان ثبت نام گن امتحان بده دیپلم بگیر 

اگه نمیتونی توهم مثل شوهرت دیپلم بگیر یدفعه برو کنکور بده واسه دانشگاه یا حتی میتونی پیام نور عیر حضوری بخونی لیسانس بگیری

برو دبیرستان بزرگسالان ثبت نام گن امتحان بده دیپلم بگیر اگه نمیتونی توهم مثل شوهرت دیپلم بگیر یدفعه ...

اول میخواستم برم خیلی دور بود الان دور هست باید بزنم ادرسش بیاد دبیرستانا 👍👍❤️‍🩹