2777
2789
عنوان

خانما بعد از دوتا بچه میشه پیشرفت کرد😶😢

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 89 پست
منم شرایط شمارو دارم یه پسر دارم و حاملم و حتما میخوام ی روزی دوباره شروع کنم منتظر اون روز میمونم

فعلا 5 سال طول میکشه تا ادم بعد از بچه دوم ب خودش بیاد و ازاد باشع

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخوام شعار گونه و مجازی و دل خوش کنی جواب بدم : عزیزم هیچوقت برای هیچ چیز دیر نیست میتونی انجام بدی ...

بهترین راهنمایی ممکن، احسنتم

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بنطرم از سال دیگه شروع کن

وای خیلی سخته 

بعد شوهر من دیپلم پولکی داره میگیره

منم میتونم بگیرم؟ 

یا باید مثل دانش آموزا درس بخونم

توامضاتون که زدید دانشجو ادبیات🤔🤔خیلی سخته من میخوام برم برا ارشد ولی دودلم سختمه

اون واسه رد گم کنیه عزیز شناسایی نشم 😑😂💔

سنت عالی دو تا بچتم آوردی عزیزم بهترین موقعیتهمن بچم چهار ماهه بود شروع کردم الان دومین فوق میخام بگ ...

خدا قوت عزیزم شغلت چیه؟ 

و اینکه چ رشته ای خوندی و چ شغلایی برای مادرا خوبه 

اتفاقا خواهرم بعد از دوتا بچه کوچیک شروع کرد به میناکاری و خداروشکر کمتر از یکسال چنان پیشرفتی کرد که تو تلویزیون دعوتش کردن 

الانم تو نمایشگاه غرفه اجاره کرده خیلیم راضیه 

خانمی می‌شناسم که بعد 40 سالگی دیپلم گرفت

دختراش داشتن برای کنکور خودشون آماده میکردن، الان بچه هاش پزشک هستن

خانم می‌شناسم الان حدود 44 سالش 4 تا بچه داره ،دانشجو هستش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم