2777
2789
عنوان

چراانقدر بعضی عروسا شانس دارن اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانس نیستمادربزرگتون پسرش و خانمشو خیلی دوست دارهنه اینکه زنداییت خاص باشه یا شما بد

زنداییه هم بی انصافه 

مادر خودش هم بود با ۶۰ سال سن خانم مینشست یجا مادرش؟خم و راست شه 

رسم ادب اینه هرجا بری مهمونی باید ب میزبان حداقل تو سفره انداختن و جمع کردن کمک کرد وگرن حیوون هم فقط میخوره و میزاره و میره

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من داداش ندارم پس خواهر شوهر نیستم مامانمم مادر شوهر نیست پس نگید لابد خودت خواهر شوهری از خانواده شوهر دفاع میکنی الهی هرکسی عروسش مثل خودش بشه بیچاره بعضی خانواده شوهرا دستشونم تا آرنج بکنن تو عسل باز عروسه گاز میگیره چقدر تو نی نی سایت دیدم ولی ننه خودشون محل س گ هم نزاره بهشون انگار ن انگار یکم انصاف خوبه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنداییه هم بی انصافه مادر خودش هم بود با ۶۰ سال سن خانم مینشست یجا مادرش؟خم و راست شه رسم ادب اینه ه ...

اون که آره

خواستم استارتر متوجه بشه که زنداییه آدم خاص و ویژه ای نیست

مادربزرگش مهربونه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
چرا تو عقد انقدر خودتون رو کوچیک میکنید؟همیشه برام سوالههر وقت شوهر با عزت و احترام براتون عروسی گرف ...

منکه نمیخواستم شوهرم بجورایب مجبورم میکرد و اونا باکمال پرویی توقع داشتن بخدا الان شوهرم دگ اونجوری نیس ولی انگاربرام عادت شده خودم وظیفم میدونم

چون از اول کار کردی براشون برات شده وظیفه توقع دارن ازت کمتر رفت و آمد کن باهاشون

توب ساختمونیم خسته شدم هرروز ب ی بهانه میگ بیا میرم میگ بمون زنگ میزنه هربار ی بهونه میارم خسته شدم خودمم

توب ساختمونیم خسته شدم هرروز ب ی بهانه میگ بیا میرم میگ بمون زنگ میزنه هربار ی بهونه میارم خسته شدم ...

همیشه بگو کار دارم هر وقت کارم تموم شد خودم میام بعد نرو

چندبار اینکارو کنی حساب کار دستشون میاد

زندگی خودتو بکت بیخیال اگه نمیخوای کاری براشون انجام بدی خوب انجام نده اگه هم انجام میدی غر نزن که ف ...

منو توجمع صدا میزنه بیا برای زندایی اینو بیار چی بگم بگم خودت پاشو ب زنه شصت ساله؟نشکل اون نیس مشکل اخلاق منه ک حرفمونمیزنم و نمیدونم چطور یادبگیرم

همش بر میگرده به شوهر در خانواده شوهر اولین نحوه احترامی که شوهرت بهت میزاره میشه درس عبرتبقیه و بقی ...

الان جدیدا شوهرم از خونشون ک اومده بیرونذاصلا شبیهه قبل نیست انگار مادرشوهرم توکلش مینداخت ولی من قشنگ بلدنیستم چطور برخورد کنم همش دلمدمیسوزه میشه راهکاربدیندچدکنم

اون شانس نداره عزت نفس دارهاگه احترامشو نگه ندارن دیگه نمیره واسه همین مجبورن به سازش برقصنولی شما ب ...

خب تو ی ساختمونیم همشم میترسم ازمدناراحت بشن

یعنی یبار ناراحتم کرد زنگ زد نرم؟ چندباراینکاروکنم اره من هربارناراحتم باشم ن نشون میدم ن رفتوامدمو قطع میکنم میشه راهنمایی کنید