2777
2789
عنوان

چراانقدر بعضی عروسا شانس دارن اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 47 پست
الان جدیدا شوهرم از خونشون ک اومده بیرونذاصلا شبیهه قبل نیست انگار مادرشوهرم توکلش مینداخت ولی من قش ...

کتاب سیاست های زنانه رو بخونه کاملا راهنمایید میکنه چله های و دعا های

جذب محبت شوهر هم بخون تاثیر بسزایی داره

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
مگه ادم خونه کسی هستی؟ کمک و لطف یبار دوبار اونم میزبان قدر بدونه ، وقتی رسید به تیکه شنیدن و وظیفه ...

خب شمابودین چیکارمیکردین

من اون لحظه انگارلال نیشم تیکه‌میندازه

خواهرمپنیگدچرا زودترمیری خونشون مثلا زنگدمیزنه میای پایین چایی بخوریم ب بهانه چایی میرم شام میگ بمونین بعد شامم مثلا میده دست خودم خب وقتی ازیندحرکتامیزنه‌چدکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب تو ی ساختمونیم همشم میترسم ازمدناراحت بشنیعنی یبار ناراحتم کرد زنگ زد نرم؟ چندباراینکاروکنم اره م ...

الان دیگه شما عادتشون دادی با یبار قهر کردن درست نمیشن باهات بدتر لج میکنن

ولی تنها راهی که داری اینه ارتباطت رو خیلی کم کنی و سرد باشی

{ خانم هستم }
من از اول رو ندادم حالا بعضی موقع مادرشوهرم با یه لحنی ک انگار داره خواهش میکنه میگه بیا این کارو بر ...

ن من حتی فذاهم درست منم تشکری نمیشنونم

میشه یخرده بهم یاد بدید چیکارا کنم 

مامانم ک اصلا فقط میگ برو کمک کن برو تنهاس خستم کرد

زنداییه هم بی انصافه مادر خودش هم بود با ۶۰ سال سن خانم مینشست یجا مادرش؟خم و راست شه رسم ادب اینه ه ...

اره یخرده پروعه مثلا یبارم ندیدم مریض میشن بیاد ی لیوان اب بده دسشون ولی خب مگ وضغیت منو نمیبینید؟کارم میکنم حرفم میزنن

الان دیگه شما عادتشون دادی با یبار قهر کردن درست نمیشن باهات بدتر لج میکننولی تنها راهی که داری اینه ...

ازموقعی ک اومدم خونم خیلی کم کرذم یعنی اینا کلا وظیفه عروش میدونن عادت دادن من نیست میدونین!

تو ی ساختمونیم هرروز میزنگه بیا هردقیقه دارم بهونه حورمیکنم خشته شدم

خب منه بیچاره چی مادرشوهرم اینجوریه

ببین ن مثل زندایی شما خوبه ن مثل خودت 

آدم باید میانه باشه من خداوکیلی هرنور ک با مادرمم با مادر شوهرمم هستم خونه مادرم آشپزی نمیکنم ساید سالی دوبار خونه مادر شوهرمم همینم خونه مادرم ظرف میشورم خونه مادر شوهرمم اینم تو سفره انداختن و جمع کردن و جمع و جور خونه ک بچم ریخته ام برا هردو یکسانم اینکه برم خونه مامانم کوزت بازی و خونه مادر شوهر مثل مهد علیا مادر ناصرالدین شاه بشینم اصلا نمیپسندم 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نوشته کی هستش؟

نمیدونم فرقی نداره شما بخون حداقل راه بیوفتی کم کم کتابای مختلف توی زمینه بخونی 

خودت راه میوفتی که کدوم نویسنده کتاباش بهتره 

ولی فکر نکنم تا اون موقع وقت کنی همه کتاب ها رو بخونی چون شوهرت مثله سیریش می‌چسبه بهت

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ببین ن مثل زندایی شما خوبه ن مثل خودت آدم باید میانه باشه من خداوکیلی هرنور ک با مادرمم با مادر شوهر ...

قطعا از لحاظ محبتی مادرم رو خیلی بیشتر دوست دارم ولی وجدانم نمیزاره برا خانواده شوهر پرنسس بازی دربیارم وقتی برا مامان خودم پرنسس بازی در نمیارم 😂

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن من حتی فذاهم درست منم تشکری نمیشنونممیشه یخرده بهم یاد بدید چیکارا کنم مامانم ک اصلا فقط میگ برو ک ...

هر وقت گفتن بیا کار کن بگو خودم دستم بنده 

اگ بیکار شدم میام شوهرتم اومد خونه خودتو سرگرم کن مثلا وسایلای کابینت کمد اینارو در بیار بگو دارم مرتب میکنم میخام تمیز کاری کنم  هر وقت هم رفتی کاری کردی خودتو ناراحت نشون بده زیاد حرف نزنی یا بگو سرم درد میکنه بچه داری؟؟