2777
2789
عنوان

چراانقدر بعضی عروسا شانس دارن اخه

367 بازدید | 47 پست

زنداییم ۳۰ ۳۱ سال سنشه خونه مادربززگم ک شصت سالشه دست به سیاه سفید نمیزنه هروقت شام حاضرشه میاد خیلی بهش اخترام میزاره  اون میاد ب مامیگن کارکن جمع کن بزار بشور ک عروسش پانشه بااینکه اصلا بهشون اهمیت نمیدها ن توبیماری ن هیچی…

حالا من ۲۴ ۲۵ سال سنمه ازم توقع دارن همه کاربکنم ب موقع برم بیام خونشون تیکه هم میندازه هرچی بخواد میک ی موقع جدیدا انگ نازایی هم زده رسما چون بچه نیاوردیم مهمونیا نرم کمک ناراحت میشن مریض بشن ک تونامزدی هرروز بودم اونجاکاراشو باید میرشیدم چرا من انقدر خنگم؟باورتون میشه نصفش دلسوزی خودم بوده چیکارکنم انقدر خنگ نباشم

چرا تو عقد انقدر خودتون رو کوچیک میکنید؟

همیشه برام سواله

هر وقت شوهر با عزت و احترام براتون عروسی گرفت برید سر خونه و زندگی خودتون وگرنه میشی کلفت خانواده شوهرم

اینو تو این سایت هزار بار دیدم

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شانس نیست

مادربزرگتون پسرش و خانمشو خیلی دوست داره

نه اینکه زنداییت خاص باشه یا شما بد

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

همش بر میگرده به شوهر 

در خانواده شوهر اولین نحوه احترامی که شوهرت بهت میزاره میشه درس عبرت

بقیه و بقیه همنطور رفتار میکنن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

اون شانس نداره عزت نفس داره

اگه احترامشو نگه ندارن دیگه نمیره واسه همین مجبورن به سازش برقصن

ولی شما بعد از اینکه ناراحتت میکنن بازم میری پس مشکل از خودته نه شانس

{ خانم هستم }

مگه ادم خونه کسی هستی؟ کمک و لطف یبار دوبار اونم میزبان قدر بدونه ، وقتی رسید به تیکه شنیدن و وظیفه شدن قطعش کن و شخصیت خودتو حفظ کن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••