2777
2789

میگه ک فعلا نیاز نیس پک اموزشی  تهیه کنی یعنی بچم مشکل داره   روزا اول غریبی میکرد  گریه ولی الان خوب شده.   مثلا اولا نگاه میکرد فقط ولی الان با اون  وسایل اونجا بازی میکنه 

حالا حس بد گرفتم لعنت ب من. نپرسیدم از مربیش 

رنگارو بلده بچم 

شعر دوتا بلده ی دونه نصف 

همه اشیا رو میشناسه 

اعصای بدنشو. ب جز داخلی. میشناسه 

حرف زدنش ضعیفه متاسفانه.  ولی. خب چیزی بخواد میگه اما نمیتونه مثلا  پشت سرهم تعریف کنه   کوتاه    در حد چهار تا  سه تا. کلمه کنار هم. جمله   بلده 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا، میخواد بچه اول با محیط اخت بشه  و به موقعش خودش میگه

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

نگران نباش کم کم فرزندتون اینقدر عالی میشه توی همه چیز که حیرت اوره .‌بذارید یکم بمونه و انس بگیره ب ...

مربیشم اینو. گفت گفتم نکنه.  بچم. مشکل داره   اخه  خیلی تنها. بود 

نه بابا، میخواد بچه اول با محیط اخت بشه و به موقعش خودش میگه

از کجا بدونم اختلال  حواس داره از. ی مسیر میریم.  یادش میمونه   مثلا. مسیر فرودگاه رو. کامل میدونه. تابلوش رو ببینه  یا خونمونو. حدودی بلده 

بابا بهتر،این پک مکا چین اخه،باور کن بچه تو محیط بازی کنه بیشتر خوش میگذره بهش

اخه با بچه های دیگ. کار میکنه البته اونا قدیمین. منم گفتم نکنه بچم. مشکلی داشته باشه  اخه کلا زیاد.  باهاشون احت کامل نشده 

اخه با بچه های دیگ. کار میکنه البته اونا قدیمین. منم گفتم نکنه بچم. مشکلی داشته باشه اخه کلا زیاد. ...

ببین اگر هر مشکلی باشه مربی موظفه بهت اطلاع بده که مثلا ببر پیش مشاور یا حس میکنم مشکلی هست

وقتی نگفته الکی خودتو اذیت نکن

ببین اگر هر مشکلی باشه مربی موظفه بهت اطلاع بده که مثلا ببر پیش مشاور یا حس میکنم مشکلی هستوقتی نگفت ...

هیچی  نگفت بهم. ک مشکل داره

از کجا بدونم اختلال حواس داره از. ی مسیر میریم. یادش میمونه مثلا. مسیر فرودگاه رو. کامل میدونه. ...

اصلاً ربطی به اختلال حواس ندارد گلم، چقدر نگرانی؟

هر مربی یه شیوه کاری داره مربی بچه شما هم حتماً در موردش فکر و تحقیق کرده

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!