2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باردار نیستم و در جریان تایپک هات هستم حس میکنم بچتون پسره

مرسی عزیزم من نمیدونم چ کرمی افتاده تو سرم هر روز هر روز بهش فک میکنم دارم دیونه میشم نمیتونم با کسیم حرف بزنم هیچکس درکم نمیکنه مامانم میگه ناشکری بخدا این افکار ولم نمیکنن دست خودم نیست

مرسی عزیزم من نمیدونم چ کرمی افتاده تو سرم هر روز هر روز بهش فک میکنم دارم دیونه میشم نمیتونم با کسی ...

میدونم من درکت میکنم امان از حرف مردم نگاه مردم 

خودم ۶ تا خواهر دارم بعد از شیش تا خدا یه پسر بهمون داد

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید
میدونم من درکت میکنم امان از حرف مردم نگاه مردم خودم ۶ تا خواهر دارم بعد از شیش تا خدا یه پسر بهمون ...

خداروشکر خدا حفظتون کنه ممنون از اینکه درک میکنی و سرکوفت نمیزنی

خداروشکر خدا حفظتون کنه ممنون از اینکه درک میکنی و سرکوفت نمیزنی

خواهش 

خودمم سر بچم آنقدر استرس داشتم 

شوهرم باهام دعوا میکرد

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید
شوهرم دعوا نمیکنه ولی اصلا محل نمیده شور و ذوق نداره نمیدونم حتما خاست خداست

بخدا به دلم افتاده بچتون پسره

مرسی عزیزم من نمیدونم چ کرمی افتاده تو سرم هر روز هر روز بهش فک میکنم دارم دیونه میشم نمیتونم با کسی ...

دوتا سوزن ی شکل نو بردار، با ادرار صبح بزار یکیش تولیوان یکبار مصرف ۱۲ساعت بمونه اگه رنگش تغییر کرد و زنگ زد دختره اگه تغییر نکرد پسره من اینو امتحان کردم درس درامد مقایسه کن با سوزن نوعه

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏