2777
2789
ینی تو فقط شکلات میگیری؟؟ والا نمیدونم من از اول هدیه خوب گرفتم براش اونم همینطور تو نظرمه ولن هم ی ...

آره فقط شکلات و خوردنی براش میخرم یعنی اصل ولنتاین همینه دیگه 

ما اولین ولنتاینمونه 

نمیدونم اون چی بخره 

با کسایی که تاپیک 

آره فقط شکلات و خوردنی براش میخرم یعنی اصل ولنتاین همینه دیگه ما اولین ولنتاینمونه نمیدونم اون چی بخ ...

ما هم اولین ولنمونه منم نمیدونم چیکار کنم ولی خب قطعا رزرو کافه و اینارو اونا باید انجام بدن دیگه؟ من چون از اول کادوی خوب گرفتم روم‌نمیشه فقط شکلات بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیز جالب برات تعریف کنم یکم بخندی منکه خیلی حرص خوردمچند روز قبل ازش شنیده بودم که ایرپادش خراب ش ...

عزیزم😍😍😍مبارکش باشه

اینجوری رابطه خوبه

متاسفانه ما اصلا تو این موارد باهم راحت نیستیم 

بگم میگی هیچی پولتو برای خودت خرج کن

با کسایی که تاپیک 

عزیزم😍😍😍مبارکش باشهاینجوری رابطه خوبهمتاسفانه ما اصلا تو این موارد باهم راحت نیستیم بگم میگی هیچی ...

چطوریه ینی؟

ینی براتون خرج نمیکنه؟ یا مثلا خیلی ادا در میاره؟برا من بخام براش چیزی بخرم منو پیر میکنه قسم پیرو پیغمبر میاره توروخدا نگیر و این چیزا با اینکه خیلیم دوست داره 

ببین عزیزم یه چیزی رو از تجربه ۳ سال رابطه بهت بگم که انواع اقسام بدبختی و مشکل به خودش دیده 

مرد وظیفه اشه که خرج کنه حتی اگه پارتنرت باشه اصلا باید از توی دوران دوستی یاد بگیره که خرج کنه

ولی زن اگه میخواد زن مغروری باشه که خودشو توی بحث مالی وابسته به پسر نشون نده اونم باید براش جبران کنه ولی نه به اندازه پسر

باید اون نقش حامی پسر بیشتر تو چشم باشه

ولی چیزی ک مهمه اینه که اون پسر ارزش این پول خرج کردن وقت خرج کردن تور  داشته باشه نه که دو سال بعد بشینی ب خودت بخندی بزنی تو سرت بگی وای چه احمق بودم من پولی ک میشد برا خودم فلان چیز بخرم حسرتش رو دلم نمونه برا اون خریدم تهشم ک هیچی به هیچی

یطوری باشه که دلت برای زحمتی ک کشیدی بعدا نسوزه 

خب حتما ایشونم برات روز دختر کادو نمیخریده!آدم مجبوره جبران کنه چون

چرا میخریده من نزدیک 30 گرم طلا از زمان دوستی مون دارم ولی برای اون تو دوران دوستی فقط تولدش ولنتاین کادو گرفتم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
چطوریه ینی؟ینی براتون خرج نمیکنه؟ یا مثلا خیلی ادا در میاره؟برا من بخام براش چیزی بخرم منو پیر میکنه ...

اتفاقا هرچی بگم میخره ولی من اصلا همچین آدمی نیستم

اونم نیست اونطوری

با کسایی که تاپیک 

چقد هزینه کردی؟ من ۲۳۰۰ کتونی گرفتم برا تولدش اونم انگشتر طلا برا تولدم گرفته بود

من ۱.۵۰۰ پلیور خریدم 

تابلو براش دادم طراحی کردن ۳تا ماه 

ماه اول شب تولد اون

ماه وسطی اولین دیتمون

ماه آخری تولد خودم

کلا با کیکش ۲تومن اینا شد یا یکم بالاتر

با کسایی که تاپیک