2777
2789
عنوان

کسی هست همزاد داشته باشه

65 بازدید | 16 پست

چه نشونه هایی داره؟ و اینکه آیا اذیتتون میکنه یا خوبه چجوری شد که فهمیدین

بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبار یه دعانویس به همسرم گفت همزاد داری هم خودت هم همسرت یه مبلغی گفت واریز کنید وگرنه هیچ وقت بچه دار نمیشید اگه حامله بشه هم میفته بچه واریز نکردیم دنبالش نرفتیم 

دوتا بچه داریم ما در حال حاضر 😐

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 

بعصی چیزا معلوم نیست هست یا نیست 

فقط بعصیا انچنان تو یه حالتهایی میرن که نمیشه گفت دارن یا فقط یه حالت روحی عجیبه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
یبار یه دعانویس به همسرم گفت همزاد داری هم خودت هم همسرت یه مبلغی گفت واریز کنید وگرنه هیچ وقت بچه د ...

یه سایتی خوندم نشانه هاشو 

همشو داشتم 

بچه هم دارم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

آقا من یروز با خواهرم رفتم یه مغازه دارو گیاهی بعد آقاهه یه سیبیل قشنگ مو جوگندمی  جا برادری چهره خیلی خوبی داشت هی نگاه یه نقطه می‌کرد و مارو راهنمایی می‌کرد که این گیاه که میخواین برای فلانه و... یهو رو به من کرد گفت شما همزاد داری و همزادت خیلی سن داره اما شاد و سرحال و چهره  یک نوجوان 12 ساله داره بخدا نمیدونی چطور میلرزیدم بعدا متوجه شدم آقا دعا نویس خیلی کار بلدی بوده که قسم خورده دیگه دعا نکنه و بقولی توبه کرده 

یبار یه دعانویس به همسرم گفت همزاد داری هم خودت هم همسرت یه مبلغی گفت واریز کنید وگرنه هیچ وقت بچه د ...

اکثرا کلاهبردارن

یه مدت خواهرم خیلی اذیت میشد میگفت تا میخوابم یکی هم چهره همسرم میاد اذیتم میکنه بغلم میکنه و ....اصلا نمیتونست تنها بمونه خونه

یه دعانویس گفت همزاد همسرش اذیتش میکنه خداروشکر حالش خوب شد اون دوره حالش داغون بود

البته من خودم اعتقاد ندارم میگم شاید فکر و خیالات خودش بوده

آقا من یروز با خواهرم رفتم یه مغازه دارو گیاهی بعد آقاهه یه سیبیل قشنگ مو جوگندمی جا برادری چهره خی ...

وای چه بد ترسناکه یهو یکی برگرده از این چیزا حرف بزنه 

بعدا همزادتو ندیدی یا چمیدونم اتفاقی تو زندگیت نیفتاد که مربوط به همزادت باشه