2777
2789
عنوان

از تک تکون خواهش میکنم کمکم کنید دیشب از ناراحتی نتونستم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 119 پست

کار خیلی اشتباهی کردی

وقتی یک مردی اینجوری شما رو له میکنه

چرا غرور خودت رو حفظ نکردی برای بار دوم بازیچه اون ادم نشی؟

چرا برای خودت ارزش قائل نشدی؟

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولی اگر میخاستت داخل شیشه هم میزاشتنش میومد میگرفتت بهت واضح گفته برو ازدواج کن و مابقی حرفاش همش ب ...

حرفتون کاملا درسته برام دعا کن لطفا من شرایطم خیلی سخته از همتون التماس دعا دارم 

وایییی چقدر خوشحال شدم وای خدا خیرت بده برام دعا کن امسال دیپلمم اوکی شه برم دانشگاه ازدواج کنم با ع ...

عزیز دلم درست میشه انشالله بهترینها برات رقم بخوره❤️فعلا یکاری کن نتونه بهت دسترسی پیدا کنه شمارشم حذف کن نخوای چکش کنی کم کم از سرت میفته

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

کار خیلی اشتباهی کردیوقتی یک مردی اینجوری شما رو له میکنهچرا غرور خودت رو حفظ نکردی برای بار دوم باز ...

چون من نفهم هستم و عشق کورم کرده 

حتی فکر میکنم اون ازدواج کنه من میمیرم انقدر بی عقل هستم 

خب من انقدر دم دستی بودم انگار یک عقده شده برام که این سری من دست بالا بشم این کار کنم بنظرت دست بال ...

این کارت اشتباهه بزرگترته وقتی برا کسی جایگاهت مشخص شد دیگه سخت میشه تغییرش داد بعدم الکی عمرتو سر لج و لجبازی و انتقام هدر میدی گزینه های خوبتم از دستت میره بجای اینکارا تو رابطه های جدیدت یکم قدر خودتو بیشتر بدون 

حرفتون کاملا درسته برام دعا کن لطفا من شرایطم خیلی سخته از همتون التماس دعا دارم

عزیزم الهی خوشبخت بشی. خاهشا با احساساتت نسبت به قبلی تصمیم نگیر .قبلی رو بزار کنار چون همش پوچه.مورد خوب رو انتخاب کن

چون من نفهم هستم و عشق کورم کرده حتی فکر میکنم اون ازدواج کنه من میمیرم انقدر بی عقل هستم

داری به خودت اسیب میزنی

هر زمانی که احساس جلوی منطق رو بگیره اخرش نابودی و پشیمونیه

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

این کارت اشتباهه بزرگترته وقتی برا کسی جایگاهت مشخص شد دیگه سخت میشه تغییرش داد بعدم الکی عمرتو سر ل ...

چشم عزیزم 

مثلا چجوری باشم تو رابطه جدید که آویزون نباشم من فقط مشکلم اینه خیلی قربون صدقه میرم اصلا نمیدونم باید چجوری رفتار کنم که دم و دستی نباشم 

اصلا هم خیانت نیست اون اگر عرضه داشت میومد و میموند نه اینکه شل کن سفت کن در بیاره به خواستگارت فکر کن حرف بزن قطعا خوشبخت میشی نه این آقا که اینقدر جنم نداره به بدبختی باید سلام کنی