2777
2789
عنوان

از تک تکون خواهش میکنم کمکم کنید دیشب از ناراحتی نتونستم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 119 پست
اره درسته اگه یک بار دیگه مجدد پیام داد برای احوال پرسی چی بگم لطفا سرزنشم نکنید اما من بی عقل هستم ...

براش بی ارزش بودی شما یه کفش برند داشته باشی مرتب حواست بهش هست همیشه تا از‌پات درمیاری تمیز میکنی میذاری تو جاکفشی ولی کفشی که از دستفروش گرفتی پشتشم میخوابونی باش بیابون و کوه و همه جا‌میری بعدم پرتش میکنی گوشه ایوون . ببخش نمیخوام‌بهت توهین کنم ولی حس میکنم انقد دم دستی بودی براش که هیچ‌ارزشی برات قائل نیست . 

اگه واقعا نظر منو میخوای همین الان بلاکش کن و دیگه نذار باهات ارتباط بگیره 

من انقدر دوسش ندارم حتی به این فکر میکنم اون ازدواج کنه شاید من دق کنم

دق نمیکنی گلم یه مدت غصه میخوری بعدش دیگه باهاش کنارمیای،طبیعت انسانی اینطوری هرچی بگذره عادت میکنی

الان حال دل شما شبیه آدم معتادی که نمیتونه ترک کنه

خودش می‌دونه اعتیاد بده ولی فکرمیکنه ترک کنه تموم می‌کنه

ولی کن خواهرم نه وقت خودت بگیر نه اعصاب خودت خورد کن هیچچچچچچچچچ مردی ارزش اینو نداره خودت براش تباه کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براش بی ارزش بودی شما یه کفش برند داشته باشی مرتب حواست بهش هست همیشه تا از‌پات درمیاری تمیز میکنی م ...

حرفتون کاملا درسته و چقدر حق گفتین 

پس به قول شما چون خیلی دم و دستی بودم این شکلی رفتار میکرده ممکنه برای کسی دیگه که خودشو بالا بگیره با اون خوب رفتار کنه 

الان بلاکش کنم بنظرت خودمو بالا گرفتم یعنی اینجوری بیشتر باز کنجکاو میشه و سگ دو میزنه کلا کاری کنم که هیچ دسترسی به من نداشته باشه اینجوری بیشتر اذیت میشه ؟؟

حرفت کاملا درسته عزیزم برام دعا کن اگه پیام داد در حد احوال پرسی چی بگم باز بهش

همین لحظه بدون هیچ دودلی و شک بلاکش کن

مگه محتاج احوال پرسی ایشون هستی

خدا کیس دیگه رو برات فرستاده بدون اینکه با قبلی مقایسه کنی روش فکر کن به شناخت برس شاید ایشون مناسبترباشن

دق نمیکنی گلم یه مدت غصه میخوری بعدش دیگه باهاش کنارمیای،طبیعت انسانی اینطوری هرچی بگذره عادت میکنیا ...

مممنونم بابت حرف های زیباتون میشه برام دعا کنید هر وقت یادت اومد دعا کن خدا بهم آرامش بده دوباره عاشق بشم عشق واقعی و به وصال برسه حالم خوب شه 

حرفتون کاملا درسته و چقدر حق گفتین پس به قول شما چون خیلی دم و دستی بودم این شکلی رفتار میکرده ممکنه ...

اصلا کاری به اون نداشته باش که حرص میخوره سگ دو‌میزنه یا نه . بلاکش کن قیدشو بزن و تمرکزتو بذار رو خواستگار جدید 

حرفتون کاملا درسته و چقدر حق گفتین پس به قول شما چون خیلی دم و دستی بودم این شکلی رفتار میکرده ممکنه ...

دیگه کاری نداشته باش که حرص میخوره یانه!!!

قرار شد بلاکش کنی چون برات مهم نباشه اگه بخوای بلاکش کنی و هی فکرکنی الان چه حالی داره که مثل همون آدم معتاد میری سراغ مواد که

تمامش کن یهویی دیگه هم بهش فکر نکن با این جدیده به شناخت برس

اصلا کاری به اون نداشته باش که حرص میخوره سگ دو‌میزنه یا نه . بلاکش کن قیدشو بزن و تمرکزتو بذار رو خ ...

خب من انقدر دم دستی بودم انگار یک عقده شده برام که این سری من دست بالا بشم این کار کنم بنظرت دست بالا میشم 

فقط خدا لعنتش کنه خانوادش به خاطر این که یک بار تو عقد طلاق گرفتم راضی نشدن

بلاخره هر خانواده ای قانون خودش رو داره و حق تصمیم گیریش هم باخودشون هست و شما نمی‌تونین کسی رو شماتت کنین یا بخواین بزور وارد خانواده ای بشین 

بهترین کار اینه واسه خودت ارزش قایل باشی و بکشی کنار باورکن اون هم راحت میشه 

لطفاً مثل دخترای آویزون نباش

کاش بتونم من حتی فکر کن این که بعدمن اون میره با کسی دیگه دیوونم میکنه

ول  کن بابا  مگه  اون  به  تو  اهمیت  می‌ده  که تو بدی؟

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
بلاخره هر خانواده ای قانون خودش رو داره و حق تصمیم گیریش هم باخودشون هست و شما نمی‌تونین کسی رو شمات ...

اره حرفتون کاملا درسته حتی الان بلاکش کنم خیلی باارزش تر هستم تا این که به قول شما مثل آویزون ها باشم 

ممنونم که وقت گذاشتی خدا خیرت بده عزیزم 

درسته خدا فقط لعنتش کنه با این دروغ هاش که روح و روان منو بهم ریخت

گآهی وقتا شاید دروغی هم بصورت تعمدی  در کار نباشه...

یه شرایط خاص و استثنایی پیش میاد که واکنش درست و کاملی از طرف نمیبینید... 

یا درک کاملی از دل سپردن شما نداره...

خوب سنی هم نداره ۲۸ سال..البته  واقعا هنوز برای بعضی واکنش‌های منطقی تو این شرایط اگه مشاور خوبی نداشته باشه سن پخته گی نیست ... ازش زیاد به دلت بد راه نده و سعی کن منطق رو اینجور جاها بندازی جلوتر از احساس..