2777
2789
عنوان

چقد طول میکشه راننده بشم

42 بازدید | 6 پست

تا حالا یکبار امتحان شهری دادم رد شدم.

بعضی شبا با همسرم میریم جای خلوت واسه تمرین اما همش غر میزنه که خیلی ضعیفی وحالاحالاها طول میکشه تا راننده بشی.

امشب میخواستم ماشین رو بیارم تو حیاط نمیتونستم وقتی اومدیم داخل گفت به جرات میگم ۲۰باری رد میشی تا قبولت کنن😞

مربیم از رانندگیم خیلی راضی بود اما همسرم از من توقع داره از الان اوکی اوکی باشم.

چقد طول میکشه کامل اوکی بشم؟

خودم ۳ ماه طول کشید تا ترسم بریزه و حرفه ایی بشم 

من بابام بهم رانندگی یاد داد همون بار اول هم قبول شدم 

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️ 

خودم ۳ ماه طول کشید تا ترسم بریزه و حرفه ایی بشم من بابام بهم رانندگی یاد داد همون بار اول هم قبول ش ...

من هیچ ترسی ندارم اتفاقا خیلی ریلکسم تو رانندگی اما همسرم هی اعتماد به نفسمو میاره پایین. مثلا دنده عقب که از خونه میام بیرون نمیدونم فرمون رو کدوم سمت بچرخونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هیچ ترسی ندارم اتفاقا خیلی ریلکسم تو رانندگی اما همسرم هی اعتماد به نفسمو میاره پایین. مثلا دنده ...

اره منم همین طوری بودم ادم یهو هول میکنه یادش میره ولی خوب میشی الان رانندگیم از شوهرمم بهتره البته من قبل ازدواج یادگرفتم 😁😁

اره منم همین طوری بودم ادم یهو هول میکنه یادش میره ولی خوب میشی الان رانندگیم از شوهرمم بهتره البته ...

دلم میخواد زودی اوکی بشم انقد همسرم غر نزنه.

کی درست میشه بنظرتون؟

دلم میخواد زودی اوکی بشم انقد همسرم غر نزنه.کی درست میشه بنظرتون؟

نگران نباش اخرش یک ماه طول میکشه