در برابر آدمایی که اذیتت میکنن بهت تهمت میزنن برات استوری تیکه دار میزارن همه جا میشینن ابروت میبرن برای بقیه پاچه خواری میکنن تا اونا هم مثلا از شما بد بگن
قضیه اینه که من دارم از نامزدم بخاطر خیانتش جدا میشم بعد اینا تازه ازم طلبکارم شدن که چرا فهمیدم بهم خیانت شده همه جا دارن با آبروم بازی میکنن پیجشون باز گذاشتن همرو فالو کردن بعد برای من استوری میزارن که خراب بود و.. دونه دونه در همسایه ها رو میزنن که پشتم بشینن تهمت بزنن یه داستانایی برام درست کردن که نگو هر جا احتمال بدن من میرم پا میشن میان که اذیتم کنن همه سرزنشم میکنن که چرا اینکار کردی دیگ نمیدونم واقعا چه واکنشی نشون بدم اینجا یه محیط کوچیکه درسته حرف مردم مهم نیس و آدم پیش خدا باید وجدانش آروم باش اما بازم اذیت میشم خیانتکار اونه و من بد شدم این وسط با حرفاشون عذابم میدن مادرشوهرم مثلا میخواد بدنامم کنه شما باشید چه واکنشی نشون میدین ساکت میشینن یا چی
منم تا الان حرفی از اینکه دختر خرابش با وجود بچه شوهر دوست پسر داره نزدم اما میخوام بگم به همه میگم چه آدمای کثیفی هستن منم استوری میزارم همشو
چرا اه من نمیگیره دامن اینا رو چرا خدا جواب کارشون نمیده چقد منو اذیت کردن فقط خود خدا شاهد بود
اصلا اعصابم آروم نمیگیره هر روز یه حرفی میزنن پشتم دیگ به حدی رسیدم میخوام اتیششون بزنم