2777
2789
عنوان

❌❌❌ویروس خطرناک خاموش در کمین خانم ها❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 2549 بازدید | 113 پست
آره عزیزم. اگه ویروس تو بدنش باشه . و مثلا قبلا رابطه داشته باشه.

نه هیچ رابطه ای نداره ونداشته با هیشکی ...پس با رابطه ی نامشروع کسی که الودس انتقال میده ...

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه هیچ رابطه ای نداره ونداشته با هیشکی ...پس با رابطه ی نامشروع کسی که الودس انتقال میده ...

راه اصلیش رابطه اس. اما لیزر و استخر هم می‌تونه دخیل باشه تو انتقال این ویروس

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
بله عزیزم راهکار درمانی هم دارم. چون درمانش پیچیده نیست اصلا . یک سری اصول رو باید رعایت کرد.

اگ مبتلا بودین و دارین اطلاعات میدین ک هیچ اما اگ قراره بیای ب مردم قرص و پماد و.... بفروشی و برای خودت تجویز کنی و مردمو ب فنا بدی خدا ازت نگذره😊

مجردم.پول ب اندازه کافی ندارم.

با بیمه فکر کنم میتونی آزمایش بدی . پیش دکتر زنان برو . یا برو خونه بهداشت

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
خب شما راه حل تون رو بدید نمی خواد تک تک ج بدید

باشه

اگ مبتلا بودین و دارین اطلاعات میدین ک هیچ اما اگ قراره بیای ب مردم قرص و پماد و.... بفروشی و برای خ ...

من خودم مبتلام فقط میخوام تجربیات خودم بگم. قرص و پمادم کجا بود سریع قضاوت میکنین

عقل تو کم خوب شدنی نیست فقط خاموش میشه و ویروس داخل بدن میمونه

😂اوه دکتر احمق فامیلته ک حساس شدی؟ بی عقل تویی پلشت😂حداقل برو از ی دکتر درست حسابی بپرس، راه کنترل و درمان داره و دکتر ادم حسابی تا زمانی ک جواب ازمایشت منفی نشده نمیگه برو ب سلامت! اون ک خوب شدنی نیس اچ ای ویه

من فقط از سر دلسوزی هر چند وقت یک بار تاپیک درمورد این موضوع میزنم . چجوری قضاوت میکنین و حال آدم بد میکنین