2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی گنده خیلییی

چرا زود ازدواج کردی دختر؟ بچت چن سالشه

نمیشه ک طلاق پیچوند واسه همه چی 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
منم ۲۶ سالمه با یکیش ب مرز دیوانگی رسیدم

اره واقعا خیلی سخته مخصوصا برسن به سن مدرسه وای دیگه نگم برات پسر من اوله منو به مرز خودکشی رسوند😂مدرسه رفتن و نرفتن،مریض شدن،درس نخوندن،تکلیف ننوشتن ،یاد نگرفتن،اشتباه یاد گرفتن،چالش های مدرسه

اره واقعا خیلی سخته مخصوصا برسن به سن مدرسه وای دیگه نگم برات پسر من اوله منو به مرز خودکشی رسوند😂م ...

دختر من مهر پیش دبستانی میخواد بره  

همه چیش ب کنار اون دم ب دقیقه مریض شدن بعد مدرسه عذابه

دختر من مهر پیش دبستانی میخواد بره همه چیش ب کنار اون دم ب دقیقه مریض شدن بعد مدرسه عذابه

دقیقا حتما سرویس بگیر پسر من مهدش نزدیک بود حس میکنم بخاطر سرمای اول صبح اغلب مریض میشد الان اوله فقط یباز مریض شده سال قبل همه ی پاییز و زمستون مریض بود

منم ۱۷ سالمه ولی دردم اندازه ۵۰ ساله هاست تو میتونی بری من جایی ندارم برم دوستش دارم ولی اون گفت گوه ...

بچه نداری طلاق بگیر   من خیلی پشیمونم خیلییی

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
بچه دار شدن و کارای بچه داری خیلی ادم رو حواس پرت میکنه🤕خودت دوتا بچه میخواستی؟من خودم با ۲۶ سال سن ...

دقیقا من سی سالمه یه دختر دارم! یه بیرون رفتن زهرمون میشه از بس که شوهرم غر میزنی اونو جا گذاشتی این چرا هست اون چرا نیست! در حالی که حتا گوشی و کارتش رو هم من باید بیارم! بچمم که ماشالا قد یه عروس وسیله باید ببره و بیاره!

از امضات دلم گرفت🥺🥺🥺

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
یبار الکی بگو گم کردم ببین چه غلطی میخواد بکنه دیگه نهایت نشونش بده بگو خاک بر سرت که بعد اینهمه سال ...

این همه سال نیست که ۲۰ سالشه تازه ازدواج کردع احتمالا، چنتا هم بچه داره

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°