2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا دقت نمیکنی که حتما بار اولتم نبوده

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اون غلط میکنه ولی تو هم حواست جمع کن

نظرت چیه طلاق بگیرم؟؟ خستم دیگه هم زندگی با مادرش خستم کرده هم اخلاقای گندش

طلاق بگیرم اگه نتونستم بچه هام بگیرم بجاش حق ملاقات میگیرم

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

الهی چی بگم اخلاقش همینجوریه؟

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

همه چیزو سر جای خودش بذار

فروشنده ک کارت رو میده بذارش جیبت یا کیفت هیچ وقت تو کیسه خریدت نذار

اومدی خونه نهایت تو جیب و کیفت دنبالش میگردی 

کلیدا رو اومدی خونه اویزون کن کنار خریدات نذار

من از وقتی هر چیزی رو سرجای خودش میذارم دیگه چیزی گم نمیکنم

همه چیزو سر جای خودش بذارفروشنده ک کارت رو میده بذارش جیبت یا کیفت هیچ وقت تو کیسه خریدت نذاراومدی خ ...

میدونی رفته بودم درمانگاه ایودی گذاشته بودم درد داشتم اصلا تو حال خودم نبودم

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

وقتی یکم آروم تر بود بهش بگو وقتی عصبانی میشه باید کنترل کنه چی از دهنش بیرون میاد و داره آسیب میزنه به رابطه تون

مشاور برین هم که عالیه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿