بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه یه موقع شوهرتون گفتن چرا خانواده ات نمیان بگو معذبن اینجا، یا هم خودت حرف رو باز کن بگو دوس دارم تو یه خونه جدا باشم و خانوادم دعوت کنم چند روز بیان، دوس دارم مستقل باشم و رفت و آمد کنیم، از شهری که همسرتون تعریف کنید و بگید دوس دارم زندگی تو اون شهرو امتحان کنم و خلاصه از این حرفا بزنید
اصلا دلم نمیخاد خودم درمورد این چیزا تایپیک بزنم و بمونه توصفحم.
میگم خدارو چه دیدی شاید ورق برگشت
من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... ..... ..... ....... 🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی حسرتم نخوری....... 🙆 ......... ......... .......... .......... .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗
ببینید عزیزم شما چند سالتونه؟ شاید خیلی بچه اید که فکر میکنید هیچی نگید بهتره.. من طبق تجربه خودم میگم اعتراض درست و حسابی و گله کردن بیشتر تاثیر داره.. بهش باید زبونی بگی، اون پیش خودش میگه خب وقتی هیچی نمیگه یعنی کاری نداره، لطفا نذار ایقد تحقیر بشی دقیقا مثل قبل من