من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
همه میشناسنشون من حتی ی هفته باشوهرم قهربودیم بردگذاشت خونه مامان بزرگم بنده خداخیلی هواموداشت میگف ...
چه مامان بزرگ خوبی خدا حفظش کنه... پس حالا که کسیو داری غصه نخور سالی چند بار برو شهرتون پیش مامان بزرگت... که هم از محیط خونه و مادر شوهرت دور بشی هم حال و هوات عوض بشه...
آره همیشه میرم ولی دورن وجاشون خیلی سرده الان یکی دوماهه نرفتم ولی خیلی دلم میخادشرایطم براشوهرم توض ...
آره با شوهرت صمیمی و رفیق شو... لازم نیست کل ماجرا رو بگی با جزییات... یه چیزای کلی بگو... بگو من تنهام نیاز به حمایت روحی و عاطفی دارم... بگو پدر و مادرم میگرن دارن حوصله شلوغی و بچه کوچیک ندارن دکتر بهشون گفته سر و صدا براتون خوب نیست... بگو نمیتونم خونه پدر مادرم برم اونا مشکل دارن الان همه کسم تویی... بگو بیشتر بهم اهمیت بده بیشتر هوامو داشته باش.. وقتی اینا رو میگی دستشو بگیر و ازش قول بگیر باهات بهتر بشه... خدا رو چه دیدی شاید یهو دلش به رحم اومد و رفتارش تغییر کرد و شد رفیقت😍