من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من امثال شما خواهر عزیز رو دیدم آنقدر احساسی هستید که یادتون میره که خودتون هم زنده هستید ووابستگی شما باعث دلسیری همسرتون میشه وقتی همیشه باشی برای کسانی که قدر احساستو نمیدونن میشه روزگار شما راه حل اون هم عشقتون رو نثار تشنه های محبت بکنید هم برای شما گره گشایی میشه هم برای نیازمندش کاش میتوانستید گاهی برید بهزیستی یا خانه سالمندان یا پرستار بودید اونوقت هم محبت شما متعادل تر میشد وهم نور خانواده و فامیل میشدید خلاصه اگر در توانتون هست دستگیری کنید وخودتون رو لیدر کنی د تا جایگاه تون رو پیدا کنید دلشاد باشی
]ن عزیزم من اتفاقا اصن وابسته نیسم ب شوهرم ؟........من معذرت میخوام عزیز من بدون خواندن تاپیک ها زود نظر دادم وامیدوارم ببخشید ولی گمونم با این وضعیت که فرمودید خانوادتون درگیر مشکلاتی هستند که نمی خوان با رفتن شما مشکلات شما بیشتر بشه .گرنه هیچ پدر و مادری نیست که جگر گوشش رو بسپاره به امید خدا و ولش کنه شما هم بهشون بگو اگر نمیتونن کاری برات انجام بدن حداقل برات دعا کنن وشما هم نیمه شب با خدا درد دلتو بگو خدا رفیق آدمهای مظلوم وگرفتاره فقط نذار ناامیدی سمتت بیاد وخودت رو از نظر مالی تا میتونی مستقل کن اگر شوهرت بی مسولیتی میکنه من هم برات دعا میکنم آخر عاقبت بخیر بشی ماه رجب بهترین زمان دعاست پس پشت پا بزن به هر چی زمینه واز خدا وواسطه هاش بخواه ،،🌹🌹🌹
خونواده همه همین هستن دیگه چسی اومدن نداره فقط فرهنگ خودت و نشون میدی انگار ملکه انگلیسه خجالت بکش ا ...
ببین بتو هچ ربطی نداره ک چی گفتم پس خاهشا خفشو
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂
دیگه هرکی یه نظری داده اینجا بعضیا دیگه زیادی گ و میخورن هی ریپ میزنن
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂