2777
2789

آخه همش ایراد میگیره حقم داره

چکار کنم پلشت نباشم؟

مثلاً لباس میخرم ولی بازم شیک و تمیز نیستم 

کلا انگار چهره ام از مد افتاده

رفتم که بینی مو عمل کنم دکتر گفت عمل نکن بینیت قابل قبوله واقعا همه دکترا رای میزنن؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غزیزم تمیزی به ظاهرربطی نداره هرروز دوش بگیرموهاتوشونه کن لباس خوب بپوش عطربزن به خودت برس لباسای رنگی رنگی توخونه بپوش 

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

خونه زندگی و لباس خیلی مهمه خواهشا تمیز کن و تمیز بپوش شوهر خواهرشوهر من واسه کثیفی طلاقش داد

وای منم خونم تمیز نیست البته خونم هم خیلی ایراد داره

دوتا فسقلی هم دارم 

عمل نکن 

اصلا تمیز و مرتب بودن ربطی به عمل بینی نداره 

بعدم اعتماد به نفس مهمه 

لباسای خوب بپوش تو خونه 

لابد از اینایی که با پیرهن مردونه شلوار ابروبادی میچرخن تو خونه...

همه چی دست خودته به خودت برس لباسای لشو مد روز بپوش 

خودتو شاد نشون بده و با اعتماد به نفس باش 

خونت همیشه برق بزنه از تمیزی 

حسبی الله ❤

بیشتر مشکل تون اعتماد به نفسه 

چهره که ربطی به شیکی و این داستانا نداره

مغازه میرین ازشون کمک بگیرین مثلا الآن چیا بیشتر مد هست؟ این مانتو رو با چه سبک شلوار یا شالی بپوشم به نظرتون 

بیشتر بگردین توی اینستا تو بازار 

کم کم دستتون میاد خودتون میشین استایلیست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عمل نکن اصلا تمیز و مرتب بودن ربطی به عمل بینی نداره بعدم اعتماد به نفس مهمه لباسای خوب بپوش تو خونه ...

اصلا لباسام تو خونه ای هام زشت هر کدوم ی رنگ بیرون هم مجبورم چادر بزارم اصلا نمیتونم جمعش کنم 

حتما ک نباید بینی عمل کنی

همیشه لباس اتو شده بپوش

رنگشون بهم بیاد

با توجه به فرم بدنت لباس بخر

محصولات مراقبتی پوست بخر 

به موهات برس

اگه کاشت ناخن دوست نداری همیشه ناخناتو مرتب کن مانیکور کن

بیشتر مشکل تون اعتماد به نفسه چهره که ربطی به شیکی و این داستانا ندارهمغازه میرین ازشون کمک بگیرین م ...

ارع لباس بیرونام باز بهتره ولی مجبور م چادر بزارم اونم نمیتونم جمع کنم پلشت میشم

اصلا لباسام تو خونه ای هام زشت هر کدوم ی رنگ بیرون هم مجبورم چادر بزارم اصلا نمیتونم جمعش کنم

بیرون ک زیر چادر زیاد مشخص نیس چی تنته

ولی اگه شوهرت گیر نیس عبا بپوش هم باحجابه هم به روز

تو خونه ست بخر