2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی شلخته ام میترسم شوهرم بهم خیانت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 28 پست
ارع لباس بیرونام باز بهتره ولی مجبور م چادر بزارم اونم نمیتونم جمع کنم پلشت میشم

عبا خیلی شیکه و حجاب خوبی هم داره 

واسه توی خونه اگه بچه ندارین که خیلی گزینه زیاده 

لباس خونگی لازم نیست حتما بپوشین یکم قرتی تر مثلا تاپ و دامن و پیراهن و اینجور چیزا بپوشین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در طول روز سعی کن حتما یه تایمی رو برای رسیدگی به خودت اختصاص بدی. 

🌸 موهات رو هر روز شونه کن. 

مدل های مختلف برای بستن یا بافتن موهات یاد بگیر.

کش سرهای مختلف و وسایل متنوع برای موهات بخر. 

🌸 تو خونه نمیدونم بیشتر چی میپشی؟ 

مثلا چند تا بلوز شلوار ست بخر. 

یا تاپ و دامن خوشگل. 

یا پیراهن.

یا بلوز و شلوارک های زیبا. 

احتمالا یمقدار باید بیشتر بگردی تا لباس های بهتر پیدا کنی. 

🌸 در مورد چادر هم بعضی چادرها راحت ترن ،

تاپیک بزن از خانم های چادری بپرس کدوم مدل چادرها راحت ترن؟ 

مثلا چادر دانشجویی یا ... ؟ 

و همچنین از خانم های چادری بپرس روسری زیر چادر رو چطوری قرار بدی که مرتب بمونه؟

در طول روز سعی کن حتما یه تایمی رو برای رسیدگی به خودت اختصاص بدی. 🌸 موهات رو هر روز شونه کن. مدل ه ...

🌸 تو خونه گاهی اوقات از زیورآلات استفاده کن. 

حتما هم نیاز نیست طلا باشه ، هر چیزی که دوست داری.

مخصوصا گردنبند خیلی اثر داره.

🌸 تو خونه گاهی اوقات که دوست داری ، آرایش کن ، آرایش ملایم.

و موارد دیگه ... 

قرار نیست شما هرروز سرحال و مرتب و اتوکشیده باشی ، ولی تلاش کن بیشتر به خودت برسی. 

اول از همه به هم خاطر خودت و به خاطر بالا بردن روحیه و انرژی خودت.🌹

🌸 تو خونه گاهی اوقات از زیورآلات استفاده کن. حتما هم نیاز نیست طلا باشه ، هر چیزی که دوست داری.مخصو ...

سلام عزیزم خواستم تشکر کنم بابت نظرات سازنده ت خیر ببینی انشالله چشم حتما یادداشت میکنم و سعی میکنم انجام بدم 

سلام عزیزم خواستم تشکر کنم بابت نظرات سازنده ت خیر ببینی انشالله چشم حتما یادداشت میکنم و سعی میکنم ...

🌸 راستی برای بالاتر بردن روحیه و انرژیت ، اگر میتونی مثلا یک روز در میون پیاده روی برو. 

یا باشگاه برو یا تو خونه ورزش کن. 

یا حتی رقص هم کمک میکنه. 

هر کدوم رو که خودت دوست داری و میتونی و شرایطش رو داری ، انجام بده. 

فقط سعی کن منظم انجام بدی ، مثلا هفته ای 3 مرتبه. 

سلام عزیزم خواستم تشکر کنم بابت نظرات سازنده ت خیر ببینی انشالله چشم حتما یادداشت میکنم و سعی میکنم ...

🌸 برای یادگرفتن انواع بافت مو یا مدل های ساده درست کردن مو ، سرچ کن ببین از کدوم مدل ها خوشت میاد؟

و کدوم ها رو خودت میتونی انجام بدی؟ 

گاهی حتی یک گیره سر زیبا یا یک مدل موی خوب ، زیبایی و حس خوب رو خیلی بیشتر میکنه. 💚

🌸🌸🌸 با خودت قرار بذار سعی کنی مثلا روزی یک ساعت ( یا هر مقدار که خودت میتونی و دوست داری ) ، برای رسیدگی به خودت قرار بدی. 

🌸 حتی اگر خودت علاقه داری ، میتونی خیاطی یاد بگیری و برای خودت لباس های خوب بدوزی. 

( اگر شرایط کلاس رفتن نداری ، آموزش اینترنتی هم وجود داره و حتما نیاز نیست کلاس بری ) 

یکی از فامیل هام دقیقا همین کار رو انجام میده. 

فقط برای خودش و اطرافیانش لباس میدوزه ، برای فروش انجام نمیده. 

اکثر لباس هاش رو هم واقعا خوب میدوزه.

🌸 من خودم چادر سر نمیکنم و اطلاع دقیق ندارم ،

ولی در مورد چادر جستجو کردم ، چند تا خانم نظرشون رو گفتن. 

یکیشون گفته :

چادر جلابیب راحت ترین چادره و هیچ اذیتی نداره ، 

بعدش چادر جده هم خوبه. 

من هر دوتاش رو دارم و استفاده میکنم. 

برای مواقعی که سخته ، صددرصد چادر جلابیب راحت و جمع و جوره و من چند ساله دارم استفاده میکنم.

یکی دیگه از خانم ها هم گفته :

من با چادر لبنانی بچه بغل می کردم و مشکل نداشتم ، خیلی هم خوب و پوشیده بود. 

شما هم برو بپوش و امتحان کن. 

ببین اگر خودت راحتی و دوست داری ، چادر لبنانی بخر. 

یک خانم دیگه هم گفته :

من چادر دانشجویی خریدم ، جلوی چادر هم زیپ داره و راحتم. 

🌸 به نظرم شما وقتی میخوای چادر بخری ، میتونی با همسرت یا مادرت یا با هر کسی که راحتی بری مغازه و چند مورد رو سرت کنی و ببینی کدوم مدل چادر و کدوم جنس چادر واقعا برات راحت تره ؟ 

همچنین شکل بستن شال یا روسری زیر چادر هم مهمه که چادر لیز نخوره و اذیت نشی.

میتونی تاپیک جداگانه بزنی و از خانم های چادری تو این سایت هم کمک بگیری.