2777
2789

یه دختره هست تو اینستا مطالب مامایی و زایمان میزاره منم فالوش کردم 

کلا مطالبش ممکن خوب باشه ولی کلا با ماماها و بقیه دکتر ها دعوا داره اسم دکتری پیشش بیاری بلاکت میکنه و مثلا اگه سوالات پیش پاافتاده بپرسی مثلا زعفران در بارداری فحشت میده و بعد عکس پروفایلت یه استوری میگیره مسخرت میکنه 

دیشب شلنگ گرفته بود به یه دکتر و مریضای اون دکتر🫤💔 و منم قبل خواب استوری هاش دیده بودم 

وای تو خوابم کلا این دختره بود و حرفاش تو خوابم با من دعواش شده بود صبح قلب درد گرفتم ولی سریع انفالوش کردم واقعا حالم بهتر شد

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😟🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییی جرررر فک نمیکردم همچین دکتری اصن‌وجود داشته باشه

دکتر نیست پرستاره زایمان و یجورایی همراه زایمان

این جور ماما ها معتقدن هیچی کمتر از متخصص زنان ندارن

ولی در عمل ، هیچی فدا سرش🤭😂

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب از اول اشتباه کردی یه کسی تو این سطح فالو کردی و وقتت رو تلف کردی.... آدم که هر کسی رو قابل فالو ...

وای بخدا یه گروه داشت اگه اسم دکترا میاوردی و سوالات چرت میپرسیدی یا میگفتی مدرکت چیه 

فحش میداد میگفت ج.ده ای و این حرفا