2777
2789
عنوان

اونایی که تو خانه سازمانی ارتشن

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 38 پست
ارتشن

ارتش  حقوقشون کمتر از افسر دیر به دیر درجه میگیرن شاید مثلا ۶ یا ۸ سال یه بار اونم اگه کار خاصی کرده باش  دیر بهشون خونه سازمانی میدن و کلا یه جور دیگ رفتار می‌کنن باهاشون معذرت میخوام ها چون پرسیدیم میگن هر لنسانی در هر شغلی شریفه فقط چیزی که از همسرم شنیدم میگم افسر ها همیشه بهشون دستور میدن حتی اگه افسر ازش بچه تر هم باش جاشون و خوردو خوراکشون جای خواب و حتی خانه سازمانی که میدن جدا با افسر هاست نیروی دریایی اینجوریه بقیه رو نمیدونم 

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
دلسردم کردی کهههه،چرا ااخه🥲

ینی چی عزیزم

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما متاسفانه زیاد جایی نمیمونیم فکر کنم هر ۵ سال اینا عدض بشیم من فقط میگم ایا اتاقش کابیت دیواری دار ...

قبلش حتما خونه رو ببین بعد وسیله ببر من یه تازه عروس دیدم گریه میکرد میگفت کلی وسیله اوردم ولی اینجا همه چی داغونه

الهی و ربی من لی غیرک  
قبلش حتما خونه رو ببین بعد وسیله ببر من یه تازه عروس دیدم گریه میکرد میگفت کلی وسیله اوردم ولی اینجا ...

خب اگه اینجوریم نباش من خریدم باید ببرم همشو با عشق خردم منجیل رو میدونم همسرم میگفت خونه ویلایی هست و نسبتا بزرگ و خوبه ولی از توش خبر ندارم ولی چیزایی که به گوشم میرسه انگار قراره انتقالمون بدن استارا

چه بد من یبار شنیدم یکی میگفت زندگیشون کنترل میشه حتی ازدواجشونم باید اجازه بدن هنگ کردم

نخندید درسته .من و همسرم ۵ سال دوست بودیم از دماغمون اوند یبه بار گوشیشو گرفتن یه بار حتی به مادرم زنگ زدن که فلانی با دختروت حرف میزنه پرسیدیم میگه برای اشنایی هست و قصدمون جدیه خبر دارید اینا بعد تحقیق هم‌میکنن نمیتوننب ا مطلقه یا اتباع خارجی و افراد سیاسی ازدواج کنن تحقیق خودش چند ماه طول میکشه اجازه بدن ولی چون من خودم تو حوزه بودم خودش یه مهر تایید بود برای تحقیقشون

نخندید درسته .من و همسرم ۵ سال دوست بودیم از دماغمون اوند یبه بار گوشیشو گرفتن یه بار حتی به مادرم ز ...

پشمام چه سخت 😐

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻