2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

80 بازدید | 16 پست

سلام مامانای عزیز

من باردارم بچه دومم هست خیلی دوست داشتم خدا بهم دختر بده، حالا الان بچم دختره😍 اسمشو میخوام بزاریم آیه

یکی از فامیلای خیلی نزدیک خودش دو تا پسر داره، خیلی دوست داشت دختر گیرش بیاد که نیومد، حالا از وقتی فهمیده میخوام اسم دخترمو این بزارم بهم زنگ زده میگه من میخواستم اسم بچمو این بزارم همه هم میدونستن ، در صورتی که من اصلا نمیدونستم، بعدم دختر نداره که، شاید بخواد بزاره بچه دار بشه، کلی هم آه کشید وقتی فهمید دختر حالم، اون روز تا حالا اعصابم بهم ریخته، آخه واقعا من کار بدی کردم؟ یعنی اسم بچمو عوض کنم؟ البته بگم همیشه هم به من حسادت داره تو همه چی، برای همین من خیلی ازش فاصله میگیرم

نه عزیزم ناراحتی چرا؟؟ هرچی دوست داری اسمش بزار فوقش دخترخالت هم دختردار بشه میزاره آیه! 

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه چیز دیگه بذار آیه زیادم جالب نیست ولی نگو چی میذاری تا وقتی شناسنامه گرفتی باز میگه اونو میخواستم

من خودم اسم آیه رو دوست دارم

بعدم همش فکر میکنم اگه اسمشو عوض کنم دو روز دیگه ی به چیز دیگه تو زندگی من گیر میده، اون وقت باید همه زندگیمو تغییر بدم؟

منم گفتم شما هم همین اسمو بزار، ولی انقدر آه میکشه آدم نگران بچش میشه بخدا

عریزم نگران نباش! خب شما این اسمو دوست داری به دخترخالت چه ربطی داره؟

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲

منم والا همینو میگم، اون بیشتر ناراحته من بچم دختره خودم میدونم ...

شاید داره حسودی میکنه؟؟ 

دقیقاچون کلا خیلی سابقه حسادت داره

شاید چون خودش دختر نداره داره و این اسمو دوست داره نمیخاد این اسم رو شما رو بچتون بزارین! 

شما اسم انتخابی خودتو بذار، نگراه آه کشیدن دیگرانم نباش. مگه شما حقشو خوردی که نگران اهشی ولش کن

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
شاید چون خودش دختر نداره داره و این اسمو دوست داره نمیخاد این اسم رو شما رو بچتون بزارین!

دقیقا ... ولی منم نمیتونم طبق تفکر اون زندگیمو پیش ببرم 

خودش حالا ی اسمی دوست داره

دقیقا ... ولی منم نمیتونم طبق تفکر اون زندگیمو پیش ببرم خودش حالا ی اسمی دوست داره

درست میگین به نظرم به حرف بقیه اهمیت ندین، چون مردم همیشه حرف واسه گفتن دارن مثلا اگه نزاری آیه هم ممکنه حرف دربیارن