2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر بقیه قهر کرده

434 بازدید | 19 پست

چون خواهر شوهرم زنگ زد گفت نهار اماده کردم میریم بیرون بخوریم شماهم بیاید منم گفتم سردمه و حوصله ندارم شوهرم باهام بحث کرد چطور واسه خانواده خودت سردت نیست بری بیرون واقعا واسه خانواده خودم سردم نیست ولی کارم چیه با ادمایی که از من خوششون نمیاد برم جایی اونا میخوان داداششون ببین من برم کیو ببینم 

حالا ب خاطر شوهرت میرفتی عزیزم 😕

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا مگه همه عاشق فامیل همسرن؟به خاطر خود طرف، رفت امد میکنن.شوهر شما وقتی با شما میاد بیرون شمام باید برین به خاطرش دیگه.فقط قهر کرده؟من بودم از این به بعد هر بیرون رفتنی با خانواده رو تبدیل به  یه جنگ میکردم😂

شوهرت غلط کرد قهر کرد ب قیافه گرفتنای خواهر و مادرش نگاه کنه ببینه حق باهات هس یا ن  بگو خانواده خودم برام قیافه نمیگیرن 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜

اصلش این بود که تو و شوهرت با هم مشورت می‌کردید و تصمیم می‌گرفتید.  بعدم اگه دوس نداشتن شما رو ببینن و فقط میخواستن داداششونو ببینن خب فقط به شوهرت زنگ میزدن میگفتن پاشو بیا

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلاخره عزیزم شما ازدواج کردی و همسرت حق داره دلش بخواد با شما بره پیش خانوادش

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

چرا شماها اینطوری هستین؟؟؟؟هرکسی باخانواده خودش فقط حال میکنه..اگه قراره اینجور باشه پس چرا اازدواج میکنین؟آخه نه دختر نه پسر که از زیره بوته به عمل نیومدن که !!!!هردوشون خانواده دارن....چرا باخانواده های همدیگه خوب نیستین...نه اینکه فقط خانما ایتطور باشنا آقایون هم از این مزخرفات میگن

چرا شماها اینطوری هستین؟؟؟؟هرکسی باخانواده خودش فقط حال میکنه..اگه قراره اینجور باشه پس چرا اازدواج ...

برای منم سواله ؟

امیدوارم‌استارتر جواب بده

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
چرا شماها اینطوری هستین؟؟؟؟هرکسی باخانواده خودش فقط حال میکنه..اگه قراره اینجور باشه پس چرا اازدواج ...

بخدا منم تعجب می‌کنم اینجا از این موارد میبینم🥴🥴

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم از خانواده شوهر خوسم نمیاد ولی به خاطر شوهرم مجبورم هر ازگاهیی ببینمشون و درارتباط باشم

اگه من احترامی نذارم به خانوادش اونم برا خانواده مپ احترامی نمیذاره  

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

مشخصه خانواده شوهر بد ندیدی بدونی چیه وگرنه نمیگفتی چرا با خانواده هم خوب نیستین 

شما چرا نمیپرسی چرا خانواده ها با شما خوب نیستن؟؟