2777
2789
عنوان

چرا از سختی های مادری هیچ جا نمیگن🥲 بیاین بگیم🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 61 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بعد دوران بلوغش میرسه باید خیلی بچه رو تو اون سن خوب درک کنی و واقعا ابن مهارت میخواد

من خودم چون سنم کمه و این دوران رو گذروندم و شخصیت آرومی هم دارم خیلی تو این دو آن میتونم درکش کنم . همون‌طور ک خواه آمو درک کردم .

همیشه میگن اگر عاطی نبود دیوونه می‌شدیم همین الانشم خیلی وابستمن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
ن دیگ اسی در اون حد نه ولی اینکه همش بره بیرون تو نگرانش باشی بده یا مثلا دعوا کنه با بقیه یا آینده ...

با همش جز جمله اخرتون موافق بودم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
من اقدامم ۵ماهه همیشه پیش خودم میگفتم اولی بیاد پشت ام دوتا دیگه میارم بااین تاپیک داره نظرم عوض میش ...

من فقط یه بچه میخام و تمام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
با همش جز جمله اخرتون موافق بودم

چرا جمله اخر موافق نیستی 

درسته دیگ مادرا از همجا بخاطر بچه اشون گذشت میکنن بعضیا از تفریح بعضیا از خوردوخوراک و خیلی جیزای دیگ 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

یک ماهه هم خودت هنوز ریکاوری نشدی هم نوزادت هنوز با محیط بیرون اخت نشدهبعد سه ماهگی خیلی بهتر میشع ه ...

اره خودم احساس افسردگی میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
اینایی که چند تا با فاصله کم میارن واقعا تربیت ندارن بچه هاشون اکثرا

چه نکته ای بودند. تا حالا از این زاویه به این موضوع دقت نکرده بودم . اما واقعا انگار درسته .چون دارم اطرافیانم و ک میبینم همه ی اونایی ک بچه با فاصله سنی اندک و زیاد دارن همینطور پیش اومده براشون🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
چرا جمله اخر موافق نیستی درسته دیگ مادرا از همجا بخاطر بچه اشون گذشت میکنن بعضیا از تفریح بعضیا از خ ...

چون زنداییم مادر بدی بود و گذاشت پسر داییم ب دختر داییم تجاوز کنه الان دختر داییم تیمارستانه

چون مامان دوستم مادر بدی بود دوستم سر دعوای طایفه ای کشته شد و تماما این موضوع تقصیر مادرش بود 

بیش از این هم نمیتونم قضایا رو باز کنم چون شناسایی میشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
چون زنداییم مادر بدی بود و گذاشت پسر داییم ب دختر داییم تجاوز کنه الان دختر داییم تیمارستانهچون ماما ...

اهوم بله هر جایی ی ادم بدی وجود داره چقد ناراحت شدم ولی خب پدر هایی هستن که بچه شونو بخاطر مشکل مالی یا چیزای دیک میفروشن درسته واقعا بعضیا بویی از پدر و مادری نبردن 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

چرااا . بد دهنی رو از کس خاصی یاد میگیره عزیزم . اون شخص رو حذف کن .

شخص حذف نمیشه متاسفانه برادرشوهرمه همسن هستن باهم توی یه خونه زندگی میکنیم اونم از بچه عای همسایه یادمیکیره میاره خونه بچمم یادمیگیره!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤