2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 5825 بازدید | 329 پست
من با خانواده شوهرم ی جا هستماز ته دلم‌دعا میکنم برم رهن بشینم انقدر که اذیت میکنن

ایشالا 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

سه سال رهن نشستمبعد شوهرم اومد یه روز گفت با داداشم باهم یه دو طبقه بخریمده سال تو اون خونه زندگی کر ...

وای چه بد

ایشالا بهترشو بخرید

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۶ سال اجاره اما الان خداروشکر ۴ ساله صاحب‌ خونه شدیم

به سلامتی وام و.. گرفتید؟ 

به سلامتی عزیزم وام و.. گرفتیو؟

وام بورس

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

بری تو روستایی جایی بشینی بهتره اجاره

واقعا ؟

سال ۹۳ازدواج کردیم سال ۹۶خونه خودمون بودیمالبته اینم بگم اون موقع شرایط مثله الان نبود ی خونه مسکن م ...

چه‌ خوب به سلامتی عزیزم 

شما وقتی خونه به نامته یه سرمایه داری دیگه پولت حیف و حروم نمیشه هر کاری هم دلت بخواد میتونی با ملک ...

آها ، خب گفتم که ذهنیت من از اجاره کردن چیز دیگه ایه، چون دوستام که مستاجرن واقعا بهشون خوش میگذره، هر دوسال یه خونه ی نو میرن و وسیله هاشونو عوض می کنن، و

البته این از خونه بیرون انداختن حرف محترمانه ای نیست، من خودم چندتا ملک دارم که اجاره دادم تا به حال حتی به ذهنم هم نرسیده که کسی رو بنذازم بیرون 

ذکر یا جواد ائمه با خرید خونه معجزه میکنه..حتما و باایمان و امید انجام بدید.

مرسی عشقم 

نه . کلا اینم خوبیا و بدیای خودشو داره مثل هر چیز دیگه ای توی این دنیا . و این که به روحیه و رفتار ا ...

درست میگید 

پدرم بهم داده ولی هروقت ازدواج کنم با کسی ازدواج میکنم که از خودش خونه داشته باشه، بهش نمیگم خودم خو ...

بهترین کار میکنی

۷ سال مستاجر بودیم خدارو شکر ۳ سالی میشه خونه خریدیم از اینور و انور قرض زیاد بالا آوردیم ولی خانواد ...

چن گرفتید عزیزم