2777
2789
آهن بدنم بالاس شیره انگور نمیتونم بخورم...چی بهتره؟

من از وقتی این ترکیب و خوردم صورتم داره میترکه😂دیگه قطع اش کردم 

ولی پودر جینسینگ و خواهرم ی مدت خورد هزار جور مشکل براش پیش اومد تازه بعد از ول کردن اشم از چیزی ک هستی ام بیشتر لاغر میشی پوستت چروک میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از وقتی این ترکیب و خوردم صورتم داره میترکه😂دیگه قطع اش کردم ولی پودر جینسینگ و خواهرم ی مدت خور ...

خداروشکر که نتیجه گرفتی 

حالا منم شاید برم 

پودر آب پنیرو مالت اینا بگیرم 

حق با دوستانه نباید سمت این آشغالا برم 

تزریق ژل چی؟ اونم خوبه؟

زل یا فیلر

اونم خوبه اما ماندگاریش کمه و سالی کیبار نیاز به تزریق مجدد داره اما چربی عمریه

البته به شرطها و شروطها که زیاد تزریق نشه و بتونی تا مدتی کبودی و ورم رو تحمل کنی

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
چ برندی خوبه؟آخه میگن موندگاری نداره و عفونت و اینا میارهولی خیلی دوس دارم ژل بزنم

بهترین راه  من دوستم صد سی سی چربی از بدن خودش زد ب صورتش ینی تپل و خوشگل شده بود ولی یه ماه بیشتر اون حالت نموند کم کم از بین رفت چون چربی بدن خودش بود لاغر ک میشد اثر اونم از بین رفت بعد مدتی ژل زد برندشو یادم نیس ولی کره ای بود   یبار زداونم زاویع و گونه و خط لبخند ک قشنگ صورتش پر شد  یه ماه بعدشم ترمیم کرد الانم سالی یبار ترمیم میکنه خیلی قشنگ شده  بنظرم ژل بهترین راه

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
توضیح میدی کجا انجام داد چجوری بود؟و هزینه ش؟؟

تهران

پیش دکتر اللهیار طاهری

از اون بهتر دکتر مهدوی نیاست

اما خواهر من پیش دکتر طاهری انجام داد

تا مدتی ورم و کبودی داره اگر بتونی این دوره رو پشت سر بذاری تا دستکم ده سال و یا حتی بیشتر صورتت پر و سرحال میشه به شرطی که به دکتر بگی میخوام طبیعی بشه و زیاد تزریق نکن

اینم بگم یه درصد زیادیش چون چربی خودته همون دو سه هفته اولجذب میشه و خلاصه خیلی خوب میشه لپ لپی و تپلی

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بهترین راه من دوستم صد سی سی چربی از بدن خودش زد ب صورتش ینی تپل و خوشگل شده بود ولی یه ماه بیشتر ا ...

آره درسته 

پس همون ژل بهتره 

من میترسم میگن عفونت میکنه و 

نمیدونم برندای خوب نیستو...

آره درسته پس همون ژل بهتره من میترسم میگن عفونت میکنه و نمیدونم برندای خوب نیستو...

بستگی ب اونی داره ک میزنه بستگی ب برند و مراقبت خودتم داره قبل انجامم خوب تحقیق کن ک خیالت راحت باشه 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜