2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده طلاق گرفتم فک نمیکردم انقد زود بیفتم تو چاه این مرتیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 99 پست
خیلی عوضیه اومد گند زد ب تمرکزم درسمم نخوندم

تازه بعدش ممکنه یه طلاق بشه ۲ طلاق پس بهتره الان رنجِ ترک با وجوده وابستگی بهشو بکشی تا بعدا مجبور نشی دوباره طلاق بگیری یا بسوز بساز

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعتماد به نفسش باعث آوارگی تو میشه برا خودش اعتماد به نفس داره که اومده خواستگاری تو که به بقیه و نا ...

اتفاقا من میگم شاید مطلقه شدم ک اینجوری بده باهام

واقعا نمیدونم شاید با همه اینه 

نمیدونم بخدا

تازه بعدش ممکنه یه طلاق بشه ۲ طلاق پس بهتره الان رنجِ ترک با وجوده وابستگی بهشو بکشی تا بعدا مجبور ن ...

نه واقعا سمتش نمیرم دیگه 

تاپیکم ک میزنم میخام حالم بهتر بشه و مطمئنتر بشم

نه واقعا سمتش نمیرم دیگه تاپیکم ک میزنم میخام حالم بهتر بشه و مطمئنتر بشم

اگه خودت واسه خودت ارزش قایل نباشی پدر مادرت هم برات ارزش قائل نیستن پسر غریبه که جای خود دارد 

ظمنا مطمئنا قطعا این مردک با شما ازدواج نخواهد کرد فقط چون مطلقه هستید میخواد یه مدت با شما رابطه بی عواقب داشته باشه بعد که دلشو زدی بره سراغ دستمال بعدی یا ازدواج 

هشدار جدی بهت میدم اون شما رو بشکل یه وسیله جنسی میبینه نه مورد ازدواج 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
نه واقعا سمتش نمیرم دیگه تاپیکم ک میزنم میخام حالم بهتر بشه و مطمئنتر بشم

یه سر به تاپیکای خودت بزن یکم هم استراحت کن 

خوب نیست شوهر داری انقد با این و اونی 😐

من فکر کردم واقعا طلاق گرفتی که نظر دادم وگرنه جوری دیگه میشستمت 

درسته خانواده درست و درمونی نداری اینجا مقصر نیستی چون تو این خانواده بدنیا اومدی 

شوهر درستی نداری و اینجا خودت مقصری بی دقت و با معیارهای اشتباه ازدواج کردی 

باز همه ی اینا دلیل نمیشه راه به راه خیانت کنی 

فقط منتظری کسی بهت پیشنهاد بده زود قبول میکنی 

قهر به معنی طلاق نیست که تا با شوهرت قهر میکنی دنبال کیس بعدی میری 

مگه حتما باید دست کسی تو شو-رت آدم باشه؟ تنهایی نمیشه نفس کشید؟

چند ساعته دارم تایپک هات رو میخونم 

شما مشکل روحی داری عزیزم 

هنوز طلاق نگرفتی اونوقت دنبال به لاشی افتادی میدونی دوستت نداره ولی مثل یه معتاد چسبیدی بهش 

تو کل زندگی زناشویی هم درگیر وست پسرت بودی که محالت نمی‌کرد ولی تو ول کن نبودی

فازت چیه ؟

برو مشاوره حتی شده روانپزشک 

رفتارت طبیعی نیس به خدا دختر خوب