2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده طلاق گرفتم فک نمیکردم انقد زود بیفتم تو چاه این مرتیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 99 پست
ممنون عزیزدلممن فقط ناراحت شدم خیلی ک یهو میاد فاز عاشقی برمیدارهبعد شب بعدش یهو الکی میزنه زیر همه ...

اینکاررو میکنه که تورو به رابطه راضی کنه اصن در حدت نیس فقط مواظب باش از لحظه ای که محل سگ نذاری بهش میفته دنبالت ،گول حرفاشو نخور خامش نشو دوباره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادمه گفت پدر نامزد سابقمو کتک زدم

خوب باهاش ازدواج نکن یکی دوسال صبر کن با درامدتو افزایش بده و مستقل شو 

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

بله کاملا درسته بنده الان 37سالمه دخترمم 20 ساله است ترسی نداره که من از یه شهر کوچیک اومدم تهران با ...

شیر زنی ❤️ تازه سن ازدواجته😘انشالله هم خودت هم دخترت یه بخت عالی 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

تو دیگه کی هستی دختر 

دیشبم همه بهت گفتن کات کن ، باز دوباره تاپیک میزنی حتما امید داری یه نفر پیدا بشه بگه آره عالی تر از این دیگه رو کره ی زمین نیست بچسب ولش نکن ... این دیگه هزاربار پرسیدن داره به نظر خودت ؟ 

دندانساز سایت 🤩

با این همه مشکل ک داره اعتماد ب نفسش منو کشته

از قدیم گفتن پول خرده صداش زیاده .. بخاطر جبران کمبودهاشه که دست بالا رو میگیره 

دختر رهاش کن .. من کسی رو که مدت زیادی بود باهاش در رابطه بودم و خیلی وابسته بودیم بهم رو دیشب رسما کات کردم روح و روانمو مثل موریانه میخورد . از دور همه میگفتن تو دیوونه ای اصلا نباید جواب سلام اینو بدی ولی خب به اشتباه بعد از طلاقم وابستش شدم .. عمرت میره آرامشت میره حتی پولتم میره پای این آدم تهشم پشیمونی و جداییه 

تا زوده راهو برگرد .. 

وای خدای من این مواردی که گفتی هر کدوم به تنهایی منجر به طلاق میشه حالا تو از الان میدونی پک کاملشو یکجا داره و داری سوال میپرسی بمونم یا نه؟

اگه الان احساس ضعف داری به خاطر طلاقت فردا بخاطر دوتا طلاق این حسو داری

بله کاملا درسته بنده الان 37سالمه دخترمم 20 ساله است ترسی نداره که من از یه شهر کوچیک اومدم تهران با ...

الان که سنتون داره میره بالا پشیمون نیستید ازدواج نکردید؟خیلیا به افراد مطلقه میگن تو پیری پشیمون میشن چون تنهان ولی خودم قبول ندارم دو نفر رو دیدم تنها بودن فوقش اخرای عمرشون مشکل داشتن

خالی

مرسی مهربون💕

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

مرسی مهربون💕

الان که سنتون داره میره بالا پشیمون نیستید ازدواج نکردید؟خیلیا به افراد مطلقه میگن تو پیری پشیمون می ...

نه بابا شوهر میخوام چیکار الان دارم کارهایی که قبل ازدواج باید میکردم و نکردم رو انجام میدم خیلی هم خوش میگذره

نه بابا شوهر میخوام چیکار الان دارم کارهایی که قبل ازدواج باید میکردم و نکردم رو انجام میدم خیلی هم ...

آفرین به شما اغلب خانما رو توانایی شون برای تنها زندگی کردن شک دارند برای همین حتی از چاله به چاه میفتن تا دوباره ازدواج کنن

خالی