2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده طلاق گرفتم فک نمیکردم انقد زود بیفتم تو چاه این مرتیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 99 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام اگه با ایشون برید جلو احتمالش زیاده  طلاق بگیرید ... از اینکه دوباره طلاق بگیرید اگه رنجور نمیشید ادامه بدید

انسان وقتی احساساتش درگیر بشه دیگه کمتر به جزییات دقت میکنه ، ماکه احساساتمون درگیر نشده داریم میبینیم این حتی درک و تعهد شوهر قبلی رو نداره پس زندگی باهاش سخت نره.

یک چیزی هست به اسم سوگ عاطفی، یعنی تا وقتی دوره اش تموم نشده نباید با کسی ازدواج کنید. چون معمولا بعد طلاق طرف دنبال ازدواج دیگه میره که این اشتباهه از نطر روانشناسی 

یک کانالی هست در تلگرام و ایتا  این دوره رو میفروشه روانشناسه اسمش آقای محمدیه مخاطب و موضوع کانالشم درباره ازدواج و طلاقه

Mohammadi2i 

این آیدیشه جای عدد ۲ فارسی، عدد ۲ انگلیسی بزنید تا آیدیش باز کنه میتونه کمکتون کنه اسم کانالش حاج فصال هستش، یعنی کسی که رابطه های سمی رو فصل(جدا) میکنه و کمک میکنه از راه غلط  دست بکشیم

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

منم شوهراولم خیلی از اخلاقاش بهتر بود همه چی ماشین خوته شغل درست حسابی ،بماند که من هنوزم ازش متنفرم..ولی دومی هر کاری بگی کرده از لحاظ مالیم 😐یه اتفاقایی بینمون افتاد ازدواج کردیم ولی خوب درسته سخته ولی همو دوست داریم اگه چیزی هم بوده من تحمل کرده م چاره ای نیست ..بنظرم بهش دل نبند وابسته ش نشو  ..کاش میشد تنها زندگی کرد،تنهاییم واقعا سخته

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

اون معتاد بوده این دیوونه 

خودت انتخاب کن 

فردا میای میگی گفتم بالا چشت ابرو قهر کرد 

یا برا خواهرش اینو خرید برا من نخرید 

اینا رو از کجا پیدا می کنید ولش کن بره آزاد زندگی کن

چرا فکرتو درگیر میکنی من توی 19 سالگی با یه بچه دو ساله طلاق گرفتم 

با کسی هم ازدواج نکردم ببین هنوز زنده ام

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

سلام عزیزم من میدونم تو زن عاقلی هستی 

شما افسردگی و ترس از تنهایی دارید 

بهتره مسافرت برید و دوستای جدیدی پیدا کنین از اون پسر فاصله بگیرید که اون پسر واستون سمی هست و احتمالا براتون دعا چیزی درست کرده چون من هم مثل شما بودم 

زمان زیادی میخواد تا از فکرش خارج بشید خواهش میکنم اراده تونو قوی کنین و رهاش کنین 

شما خیلی با ارزشی ادم هایی زیادی باید وارد زندگیتون بشن که عاشق شما بشن  

😶عججججب🤑