2777
2789
عنوان

میخوام نامزدیم و بهم بزنم

426 بازدید | 58 پست

من ۴ ماهه که نامزد کردم الان میفهمم که به درد من نمیخوره اصلا چون خیلی بچه ننست و اصلا به فکر زندگیش نیست دروغ بهم میگه همش دعوا انداخته تو خانوادمون و کار نداره به ما گفت میره سرکار ولی الان داره توجیح میکنه که این کار خوب نیست و اون کار خوب نیست و هیچی از خودش نداره که قبلا میگفت من کلی چیز دارم و فهمیدم دروغ میگههه ... منم بدم میاد ازش 

اما خونوادم میگن باید باهاش بسازی اگه مشکلش حاد بود باید جدا بشی اما نمیدونن من چی میکشم از دستش و هرچی میگم نمیفهمن و من با مشاور حرف زدم گفت بدون شک جدا بشو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین خانواده بعد ازدواج به مشکلات بزرگ تری بخوری میگن تو نامزدی فرصت داشتی باید جدا میشدی ،آدم دروغ گو تن پرور هیچوقت درس نمیشه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓