2777
2789
عنوان

میخوام نامزدیم و بهم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 58 پست

عزیزم جدا شو 

اگر خودت تشخیص میدی خوب نیست جدا شو به حرف هیچکس هم گوش نده، فردا های دیگه مشکل داشته باشی بهت میگن بساز ، این تویی که یه عمر میخوای باهاش زندگی کنی

منم دو دفعه نامزدیمو بهم زدم 

دفعه سوم ازدواج کردم 

بیخیال حرف و حدیث خودت مهمی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه رابطه هیچی فقط ۴ ماه آشنایی بوده

برو بابا 

وقتی کار نداره هیچی نداره ببخشید چطوری زندگی کنی

دوستشم نداری

بذار ببینم

شغلش چیه دقیقا چی گفته بوده؟

چیا داره خونه ماشین اینده شغلی؟

خونه اینا میتونه تهیه کنه؟

بیرون چقدر دیدنت با این اقا در و همساده و فامیل؟

جشن گرفتین؟

عزیزم جدا شو اگر خودت تشخیص میدی خوب نیست جدا شو به حرف هیچکس هم گوش نده، فردا های دیگه مشکل داشته ب ...

آره واقعا تصمیم خودم و گرفتم اتفاقا دیشب با خونوادم حرف زدم

آره واقعا تصمیم خودم و گرفتم اتفاقا دیشب با خونوادم حرف زدم

یا خدا این مشکل روانی داره. به خانوادتم بگو با مادرش رابطه غیرمتعارف داره. دیگه ازین حادتر؟

جونت و سلامت روانت رو بردار فرار کن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
منم دقیقادهمین رک میگم خونواده میگن جز این آدم خوبی نیست

لابد خانوادت ببخشیدا کس خلن یا پسره براشون دعا زده  

مگ خانوادت قراره از اون بچه دار شن و درد زایمان و ... تحمل کنن یا با اون بخوابن 

این مسخره بازیارو تموم کنن 

پس فردا بهت خیانت میکنه و بهت دروغ میگه 

مثلا الکی میگه سرکارم اما ... 

بندازش سطل اشغال دنبال یکی خوب باش یا منتظر بمون  خودت سرگرم هر چی میخوای کن ولی این یارو رو دکش کن 

حالا  که خانوادت راضی نمیشن کاری کن پسره خودش بره مثلا بهش بگو عاشق یکی دیگه ی یا مثلا ازیتش کن عصبیش کن و کاری کن ازت جدا شه 

😶عججججب🤑

برو بابا وقتی کار نداره هیچی نداره ببخشید چطوری زندگی کنیدوستشم نداریبذار ببینمشغلش چیه دقیقا چی گفت ...

بی کار و بی عار به بابام گفت من میرم سر شغل آزاد یا دولتی تا چند ماهه دیگه  خونه نداره خونش بالا خونه باباشه تو روستا که ما اصلا اونجا نیستیم نه پول هیچی نداره جشنم نه من فهمیدم این چیزارو مزلستم بگیریم

منم قبلا عین شما بودم البته من عقد بودم بعد عقد دیدم کار نداره و حتی ده تومنم از باباش میگیره برا باباش کار میکنه گفتنی چرا اینطورین میگف کار میکنیم خونه که ساختیم بدهی هاشو بدیم منم گفتم اخه خونه بنام توعه میگف نه چه فرقی داره میگفتم بابا تو یه پسر ۳۰ ساله هستی که حتی ماشینم نداری و دوتا خواهر داری اگه تو بدهی یه خونه پنج طبقه رو بدی میشی ۴۰ ساله بعد هم خونه مال خواهراتم هست چرا عمرمونو با بی پولی هدر بدیم . نشد که نشد خانوادمم نذاشتن جدا بشم مثل سگ اذیت میکشیدم . البته بعد دوسال فوت کرد متاسفانه و من موندم و یه زن مطلقه که حتی یه قرونم پول نداشت دستش چرا چون هیچی بنامش نبود . خواستم بگم با ادم بیکار و دروغگو و نفهم زندگی سخته من نتونستم ولی تو هنوز عقد نیستی راحت بیصدا بدون اینکه کسی بفهمه جداشین

به خود پسره بگو نمیخوایش به خانواده اش هم خودت بگو نمی‌خوای خودت بهم بزن منتظر کسی نمون نشونی هر چی برات خرید زنگ بزن بگو بیاد بذار کف دستش بگو شما رو به خیر ما رو بسلامت خانواده است هم نمیتونن کاری کنن

بی کار و بی عار به بابام گفت من میرم سر شغل آزاد یا دولتی تا چند ماهه دیگه خونه نداره خونش بالا خون ...

الان جدا نشو

بذار ده سال دیگه با دوتا بچه سربار خانوادت بشی اره

بعد شما مشکلت چیه تن به این حقارت دادی؟

مشکلی داری حالا خانوادت یا خودت؟

الان جدا نشوبذار ده سال دیگه با دوتا بچه سربار خانوادت بشی ارهبعد شما مشکلت چیه تن به این حقارت دادی ...

به اجبار مامانم بود منم گفتم لابد خوبه بعد اصلا قرار نبود اینطور بشه اون زد زیر تموم حرفش الان هم خودش به این نتیجه رسیده که به درد نمیخوره ولی بابام راضی نمیشههه