2777
2789
عنوان

به نظرتون کار من تو دانشگاه زشت بود یا نرمال

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 57 پست
من خودم اگه میدونستم این اقا متاهله به هیچچچ عنوان قبول نمیکردم 😂ولی خب شوهرم اوایل خیلییی گیر بود ...

اون آقا متاهل نیست تو که متاهلی😐

بعد تو که میخوای همه رو قانع کنی کارت بد نبوده واسه چی تاپیک زدی اصلا🤔؟!

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه شوهرت همچین کاری بکنه تو ناراحت میشی یا ن؟ اگه آره دیگه از این کارا نکن

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

به نظرم دلیلی نداره با دانشجو پسر صمیمی شد

چون شما متاهلی چرا حاشیه بیاری تو زندگیت 

من خودم به شخصه روشن فکری تو این قضیه نمی‌پذیرم شما خودت دوست داری همسرت با همکارهای خانم بگه صمیمیم و یک جمعیم و به فرض لباسش رو بهش بده تو اینجور شرایطی اگر واقعا ته قلبت مشکلی نداری خب قضیه فرق میکنه 

کلا من خودم اگر همسرم بگه ما سرکار یک گروه خانم و آقا هستیم صمیمی هستیم بیرون هم میریم نصفش میکنم خخخ

به نظرم دلیلی نداره با دانشجو پسر صمیمی شدچون شما متاهلی چرا حاشیه بیاری تو زندگیت من خودم به شخصه ر ...

😂😂😂اره خب میفهمم هرکس واقعا یه طرز فکری داره منم دوست ندارم همسرم انقدر صمیمی باشه که بدون من بیرون بره و اینا منم بعد خوندن کل کامنتا فکرکردم یکمم رابطم رو کمتر کنم و فاصله بگیرم 

ممنون از نظرت 

من .چون خودم رویه سری چیزا حساسم مثلا همین پوشیدن لباس دیگران چون خودم اگر همسرم اینکارو کن غوغا میکنم وبدم میاد .خودمم هیچوقت نمیکنم .

شمام به رابطه وطرز فکرتون برمیگرده 

😂😂😂اره خب میفهمم هرکس واقعا یه طرز فکری داره منم دوست ندارم همسرم انقدر صمیمی باشه که بدون من بیر ...

عزیزمی کلا تو این مسائل همیشه خودت رو بذار جای طرف مقابل با خودت صادق باش جواب همونه

اره میدونم ولی واقعا داشتم میلرزیدم😂این پسره هم که میگم از خود من بیشتر به خودش میرسه😂لباسشو پوشید ...

😅😅😅😅عزیزم

خب خداروشکر چرکول نبوده

اونیم که همچین حرفی زده احتمالا تو فرهنگش اینچیزا تابو هست

نمیشه خرده گرفت بهرحال ادما متفاوتن

ولی میشه بهم گفت بتو چه خبرچینی میکنی حالا😅