2777
2789

فقط این دوتا سوالمو جواب بده🥺🤝❤️

دانشگاه قبول میشم امسال؟؟؟

کی ازدواج میکنم ؟؟

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس ششم نیستم ولی قبول میشیازدواجم ۲ ماه یا ۲ سال دیگه

خب چجوری فهمیدی عزیزم 

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

لباسم چه رنگیه 😌

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

واقعا به حرفای بقیه اونم اینجا اعتماد میکنی؟حس ششم همش دروغه.تو بهم بگو چه طوری درس میخونی تا بگم قب ...

روز ۱۲ ساعت

ایا با  n. ازدواج میکنم؟ 

دانشگاه چی قبول میشم رشته تجربی ام؟ 

رنگ لباسم یا ماه تولدمیا فصل؟ هرچی به ذهنتون اومد و بگید ممنونم