2777
2789
عنوان

ب نظرتون عادیه یابیش فعاله یاعدم تمرکز داره کدومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 46 پست

تو خونه خودت باهاش کار کن . دختر عموهای من یکیش پنج سالشع یکیش هشت . چون کوچیکه هی خواهر بزرگترشو دیده ک مثلن چطوری درس مینویسه یا کار دستی درسته میکنه اونم یاد گرفته . ولی منو خواهرم ک 17 سال فاصله سنی داریم چون هی منو دیده ک دارک کلتس انلاین میبینم مثلن فک میکنه کدرسه توی گوشیه هی از گوشی نگا میکنه نقاشی میکشه .

خلاصه پسرتون چون تو خونه باهاش کار نشده بلد نیست توی خونه خودتون دایره بکشیذ بعد رنگ کنید ک اونم نگا کنه یاد بگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سر کلاس نمیشینه یا وسیله هاشو گم میکنه یا فراموش میکنه معلم چی گفته و ...

فقط اولی ک اونم روزهای اول میگفت بلندمیشه توکلاس راه میره الان دیگه بابغل دستیش حرف میزنه توکلاسم راه نمیره

خیلی ناراحتم نمیدونم چکارکنم توخونه هم یه صفحه رنگ آمیزی و یه روز طول میده

قبلش مهد یا پیش ۱ نرفته؟؟

چون الان اکثر بچه ها اینا و میرن و تو پیش دبستانی یاد گرفتن و سریع انجام میدن

شاید بخاطر همین پسر شما عقبه

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

گوشی زیاد میبینه ؟

الان یه سری بچه ها از جمله مسر خودم چون گوشی زیاد میبینن اینجوری میشن ولی ربطی به بیش فعالی نداره .

مربی پسرم اوایل می‌گفت پسرت همش به در و دیوار نگاه میکنه و کاری که بهش میگم رو انجام نمیده البته هم کوچیک بود و هن خجالتی و هم مشکل گوشی دیدن داشت .بعد با راهنمایی مربیش گوشی رو خیلی کم کردم در حد ده دقیقه خیلی خوب شد .خودم فکر کردم شاید بیش فعالیه ،مربیش گفت اصلا بیش فعال نیست خیلی هم باهوش و با دقته ولی انگار نمیخواد انجام بده .خداروشکر خوب شد .حالا شماهم امتحان کن حتما نتیجه میگیری .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
بیش فعالی مگ تخرک زیاد نیست؟

آره 

ولی عدم تمرکز و ناقص و نصف نیمه کاری رو انجام دادن هم هست

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

فقط اولی ک اونم روزهای اول میگفت بلندمیشه توکلاس راه میره الان دیگه بابغل دستیش حرف میزنه توکلاسم را ...

علائمش رو بگو 

حداقل باید ۶ تا از علائم رو داشته باشه

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

فقط اولی ک اونم روزهای اول میگفت بلندمیشه توکلاس راه میره الان دیگه بابغل دستیش حرف میزنه توکلاسم را ...

نه ربطی نداره بعصی بچه ها مخصوصا پسرها خیلی سخت روی صندلی ننشینند.  الان پسر من ۷ سالشه معلمش ضله شده میگه هنوز قانون کلاسو بلد نیستن بعضی ها و یهو وسط کلاس راه میرن .مدیر میاد میگه روی نیمکت دراز کشیدن و آنقدر راحتن که نمیگن زشته و فلان 😄

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم