2777
2789
عنوان

ب نظرتون عادیه یابیش فعاله یاعدم تمرکز داره کدومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 46 پست
گوشی زیاد میبینه ؟الان یه سری بچه ها از جمله مسر خودم چون گوشی زیاد میبینن اینجوری میشن ولی ربطی به ...

مربی بچه منم باهاش صحبت کردم گفت یه کاریو ک میخوایم انجام بدیم زود خسته میشه دلش میخوادبره سراغ یه کاردیگه ولی خب دقت کردم مثلا من شعرمیخونم اون داره بازی میکنه ومثل بچه هاتکرارنمیکنه ولی یادمیگیره ک سری بعدک میخونم میبینم اونم بلده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ناراحتم نمیدونم چکارکنم توخونه هم یه صفحه رنگ آمیزی و یه روز طول میده

شاید بیش فعال باشه

دختر من تمام علایم بیش فعالی رو داشت براش نوبت گرفتم ببرم پیش مشاور

اما یک هفته میشه که شکلات و چای و شیرکاکائو و خوراکی‌هایی که مواد نگهدارنده دارن رو بهش نمیدم یا اینکه خیلی کم میدم که بهونه نگیره

و هروقت اشتباهی یا اذیتی میکنه دعواش نمیکنم و هروقت کار خوبی انجام میده کلی تشویقش میکنم

الان خیلی خوب شده و راضی هستم ازش

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
شاید بیش فعال باشهدختر من تمام علایم بیش فعالی رو داشت براش نوبت گرفتم ببرم پیش مشاوراما یک هفته میش ...

بچه من تنقلاتی نیس 

سعی کنم کمتردعواش کنم شایداوکی شر

بچه من تنقلاتی نیس سعی کنم کمتردعواش کنم شایداوکی شر

آره دعواش نکن و به کارهای اشتباهش و اذیتشان بی توجه باش

در مقابل کارهای خوبش جایزه بده و تشویقش کن

اگه کارهاشو خیلی لفت میده براش زمان بذار مثلا بگو ۲۰ دقیقه وقت داری این کارو انجام بدی و وقتی انجام داد تشویقش کن

مربی بچه منم باهاش صحبت کردم گفت یه کاریو ک میخوایم انجام بدیم زود خسته میشه دلش میخوادبره سراغ یه ک ...

نه بابا اصلا به اینا ربطی نداره .

پسر من کلا همه شعرا رو نصفه بلد شد .خیلی‌هاشون اینجور بودن . کلا بچه ها توی این سن اینجورین ،نمیشه اگر دوس ندارن حفظ کنن به زور ازشون خواست . مثلا نقاشی دوس نداره انجام نمیده .دختر من اصلا کاردستی درست نمی‌کرد یا مثل بقیه بچه ها که عاشق نقاشی و اینا هستن کار خاصی نمی‌کرد. الان عاشق نقاشیه و کلاس نقاشی میره .

کلا بجه ها از ۷ سالگی به بعد شروع به رشد میکنه مغزشون .سال بعد متوجه میشرفتش میشی ان شاله . 

اصلا نگران نباش 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

به نظرم پیش فعال نیست چون متوجه میششه معلم چی میگه ولی هرجوری عشقش بکشه انجام میده پسر منم تک رنگ میکنه 

به معلمش گفتم یه سری تکالیفو بزار بیاره خونه ک من براش توضیح بدم چجوری کار کنه چون پسرم دوست داره فقط با بچه ها بازی کنه

چند سالشه؟علایمش میشه بگی چیا هست؟جوشی هم میبینه زیاپ؟

اذیت کردن بچه های همبازی 

ورجه وورجه زیاد

علاقه نشان ندادن به درس و تکلیف و کارهای تمرکزی

اجرا نکردن دستور معلم یا پدر و مادر

طول دادن کارهای شخصی مثل غذا خوردن یا مشق نوشتن یا دسشویی رفتن

در کوچیکی گریه کردن زیاد ، در یک برهه زمانی بد غذا بودن ، غذا نخوردن یا پرخوری

و ...

دختر من ۹ سالشه هیچوقت معلمان از دست کاراش راضی نبودن به زور مشق می‌نوشت اولش یک ساعت گریه میکرد و بعدش با دعوا می‌نوشت 

پارسال هم که هیچی نمینوشت ،

بد خطی هم از علایمشه که همیشه خرچنگ قورباغه می‌نوشت

پارسال رفتم پیش مشاور مدرسه شون گفت خانم سخت نگیر اشتباه فکر میکنی ، میتونست یکم راهنماییم کنه

جمله آخرت رو متوجه نشدم

قبلا زیاد گوشی دست میگرفت، شاید اشتباه از خودم بوده که در سن کم گوشی دادم دستش چون گوشی و تلویزیون در سن کم باعث بیش فعالی میشه

الان دیگه گوشی نمیدم و بازیهاش رو پاک کردم فقط بعضی وقتا با تایم مشخص میدم بهش