نمیدونم این چندمین راز و نیازمه که دارم مینویسم، ولی بنظرم اینجا جای خوبی برای زدن حرفای دلم به خداست...
خدای عزیزم، تو همیشه به من کمک کردی و توی بدترین شرایط زندگیم فقط تو بودی که کنارم بودی و این بنده محتاج و گناهکارتو رها نکردی، ولی من بازهم مثل همیشه نیازمند کمکتم، بدون تو نمیتونم، تو تموم امید و انگیزه من برای ادامه دادنی و هرکاری میکنم فقط برای رضایت خودتته، خطاهامو بزار به پای حماقتم و نادیده بگیرشون، توی زندگیم کلی معجزه ازت دیدم، میدونم که اگه برام خوبی بخوای، توی هدفم و زندگیم قطعا به اون چیزی که میخوام میرسم، آزمون و خطا زیاد انجام دادم تاآخر سر فهمیدم هدف واقعیم توی زندگی چیه، لطفا توی این راه یاریم کن، وقتی میدونم تو سرچشمه رحمت هایی ازم نخواه به کم قانع بشم، وجودمو پر از عشق و ایمان به خودت کن، نزار این بده نیازمندتت لحظه ای رو بدون تو بگذرونه، همیشه گفتم باز هم میگم خدا جونم کاری کن نه از کسی کینه به دل بگیرم (اول برای راحتی خودم و دوم برای آرامش دیگران) نه کسی رو آزرده خاطر کنم، بخاطر اینکه بتونم جواب تمام زحمت های پدرم و خون دل خوردن های مادربزرگمو بدم کاری کن شرمندشون نشم و به هدفم برسم و بعدا حسرت نخورم، خدایا تو رب العالمین هستی، تو ارحم الراحمینی... همیشه بهت اعتماد دارم میدونم از درگاهت دست پر برمیگردم...