2777
2789

هیچ کدومشونم نشد یعنی اونا ما رو رد کردن 

یکیشون که یکساعت تو اتاق حرف زدیم خوشحال هم به نظر میومد ولی بعد 3روز مامانش پیام داد پسرم میگه نه تفاهم نداریم 

خواستگار دومم اصرار بر 14سکه داشت وقتی گفتیم نه دو پا داشت دو پا هم قرض گرفت رفت 

خواستگار سومم وقتی اومدن اونم می‌گفت بیشتر از یه میلیارد مهر نمیکنم مامانشم که لب به هیچی نزد 

درصورتی که من قبل این خودم رد کننده ی خواستگار ها بودم 

من به. امام رضا متوسل شدم بد تر حالم خراب تر شد 

هر 3خواستگارمم شرایط عالی و خوب 

قیافمم خوبه خانواده ی خودمم عالین و بابام چند تا خونه و مغازه و ماشین خارجی و باغ داره 🥲

چرا امام رضا این کارو باهم کرد ؟

۲۵ سالمه 

خدایا مرسی ♥️

الان امام رضا اینجا چکار کرده 

آدم ها بد شدن باز خوبه از اول گفتن نه 

خواستگاری همین هست دیگه باید دو طرف به تفاهم توافق برسند 

بعدم هیچ چیزی رو زوری نخواه از خدا که بد میشه بعدا بگو خدایا هر چی صلاحته وخیره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

14 تا سکه کافی نیست؟  یه میلیازد مهریه هم خوب بوده 

کلا الان اساس پرداخت تقسیطه شما که اینقدر مشتاق ازدواجی و شرایط خواستگار هم خوب بوده دیگه  خیلی رقم های هولناک درنظر نگیر 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

قرار نیست عزیزم ما برای خدا تعیین تکلیف کنیم اون خودش میدونه شما دختری و وقت ازدواجته ولی اگه نمیشه حتمن حکمتی هست عجله نکن اصرارم نداشته باشه بذار وقت وقتش کسی بیاد که واقعن بخادت نه دنبال بهانه باشه که بره سعی کن بیرون خونه باشی و البته شاد و بی تفاوت مثلن کلاس ورزش برو یا سرکار یا کلاس هرجا میتونی بری 

مرنج و مرنجان♡
نقش امام رضا رو متوجه نمیشم چرا مقصرن از نگاهتونولی سه تا پرنسسعلی اومدن خواستگاری تون دیگه چیز عجیب ...

آخه من واقعا از شرایط روحی یه مدت حالم بد شده بود 

رفتم پیش امام رضا ازش خواستم کار ی کن ازدواج کنم حالم خوب شه 

باور کن وقتی اومدن با خودم گفتم اینا رو امام رضا فرستاده پس حتما میشه (از یه هفته بعد زیارتم خواستگارام شروع شدن)

وقتی یکی یکی ردم کردن ضربه ی روحی شدید تری بهم وارد شد 

نمی‌دونم درکم میکنید یا نه 

خدایا مرسی ♥️