2777
2789
عنوان

مشهد که رفتیم دعا کردم شوهر کنم تو ی ماه 3تا خواستگار پیدا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 40 پست
بذار یدونه برات مثال بزنم از اخریش عروس خاله من دی پارسال عقد کرده کارمند ستادی وزارت بهداشته (رسمی ...

والا بخدا اینا با خودشون چی فکر میکنن الان ۱۴ تا سکه خودش تا ی میلیارد میره مگه پسرای الان طفلکا چقدر دارن که مهریه ۱۰۰ تا ۱۵۰تا بدن بشه هفت هشت میلیارد بعدشم بیفته زندان پسر بیچاره یا سالها باید قسط بده دیگ ۲۰۰ ۲۵۰ تا ک توقع زیادیه و قطعا همچین کسی محاله پیدا بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا بخدا اینا با خودشون چی فکر میکنن الان ۱۴ تا سکه خودش تا ی میلیارد میره مگه پسرای الان طفلکا چقد ...

انشالله که اونی که میخواد پیدا بشه با همون رقم مهریه که مدنظرشه اما خوب بالاخره اگه شناخت باشه و دوطرف خوب باشن نباید بخاطر رقم  بالاپایین مهریه شانس ازدواج خوب رو از دست داد البته گفتم شناااااخت نه چشم بسته تو چاه پریدن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

آفرین دقیقا چون خیلیا هم مهر نتونستن بگیرن اصلا

اتفاقا مهریه کاملا قابل استرداده ایدا کسی نمیتونه دربره یه بدهی حتی تا بعد از قوتع اصلا شوخی نیست

اتفاقا مهریه کاملا قابل استرداده ایدا کسی نمیتونه دربره یه بدهی حتی تا بعد از قوتع اصلا شوخی نیست

هع من اطرافم دیدم ک طرف کلی دوندگی کرد اونا پولدار بودن پیچوندنش مهر ک ندادن هیچ طلاهاشم گرفتن پرتش کردن خونه باباش

هع من اطرافم دیدم ک طرف کلی دوندگی کرد اونا پولدار بودن پیچوندنش مهر ک ندادن هیچ طلاهاشم گرفتن پرتش ...

دیگه جزییات اونا رو نمیدونم 

اما یه دادخواست درست میگم دادخواست یعنی حتی شکواییه هم لازم نیست پرونده مهریه رو کامل پیش میبره 

حتی نیاز به وکیل هم نیست 

حساب های بانکی مسدود میشه  و حکم ضبط اموال حتی اتومبیل و حتی حکم جلب سیار مثل سایر مدیونین صادر میشه 

اقایون هم کاملا درجریانن وبرای همین رقم خای نجومی قبول نمیکنن 

یه عسر و حرج مونده که اونم فقط زورش به تقسیط میرسه 

مهریه  خیلی مهمه اما معقول 

به وقتش کسی که تو سرنوشتت نوشتن می اد اونی رو که تو پیشونیت نوشتن هنوز پیدات نکرده اونا هم رفتن نه ب ...

جدی یعنی خواهرتون چند بار تا پای عقد رفتنوبهم خورد؟پس همه اینا قسمته منم ۲۵ سالمه هنوز جور نشده ازدواجم 

کاربری دست دونفره...
جدی یعنی خواهرتون چند بار تا پای عقد رفتنوبهم خورد؟پس همه اینا قسمته منم ۲۵ سالمه هنوز جور نشده ازدو ...

اره از ۲۰ سالگی تا ۳۴ سالگی ،خواستگار خیلی زیاد همه رو بی جهت رد می کرد اون هایی رو که می خواست تا پای عقد ، بله برون ،ازمایش خون می رفت جلو بهم می خورد تایک سال پیش ۵ تا خواستگار باهم یکیش درست شد 🤕

اره از ۲۰ سالگی تا ۳۴ سالگی ،خواستگار خیلی زیاد همه رو بی جهت رد می کرد اون هایی رو که می خواست تا پ ...

منم دارم همه رورد میکنم البته بخاطر یکی دیگس ولی قبل اونم چند نفر اومدن بهم خورد پس همه اینا قسمته دروغ نیست که میگن ازدواج قسمته

کاربری دست دونفره...